Blog

  • Alles
  • Bedrijfsfotografie
  • Diversen
  • Gezin/Familie
  • Newborn/Kids
  • Trouwen
  • Zwanger

Gasselterveld-Gezinsreportage

Gezinsreportage Wat is het genieten in de natuur en dan helemaal als je met lieve mensen op pad mag voor een gezinsreportage. Een prachtige omgeving bij het Gasselteveld. Gezellig met elkaar aan de wandel en dan op verschillende plekjes foto's maken. Nu het voorjaar weer in het zicht is kunnen er weer afspraken gemaakt worden voor gezinsreportages of familie reportages. Zou je dit graag willen maak dan op tijd een afspraak want de agenda begint al weer vol te raken.

Babyreportage aan huis

Babyreportage aan huis Voor de derde keer mocht ik bij dit gezin weer een newbornreportage doen. Wat een prachtig licht hebben zij in huis voor een fotoreportage. De beide grote zussen zijn super trots op hun broertje. Prachtig om te zien. Ik heb eerst foto's gemaakt van het hele gezin. Daarna ben ik verder gegaan met de newbornreportage. Lijkt het je nou ook mooi om een newbornreportage te laten maken door mij neem dan al tijdens de zwangerschap contact met mij op voor meer informatie.

Gezinsshoot in de natuur

Gezinsshoot in de natuur Wat een heerlijke dag was dit. Weer een prachtige gezinsshoot in de natuur. En dan mag je ook nog lieve vrienden op de foto zetten nou dan kan mijn dag echt niet meer stuk. Blijer kan je mij niet maken. En helemaal als het ook nog prachtig mooi weer is. Dit seizoen vind ik altijd prachtig met al die herfst tinten. Tijden de fotoshoot zijn we op verschillende plekjes geweest om foto's te maken. 

Kleine Eliano-Newbornshoot-November 2023

Kleine Eliano Newbornshoot Dit prachtige ventje mocht ik eind november fotograferen. Hij is nog zo klein en ook af en toe even wakker. Eliano was tijdens de newbornshoot wel lekker rustig.  Eliano is hier al 9 weken oud maar hij is nog heel klein omdat hij 8 weken te vroeg geboren is. Dus eigenlijk was hij tijdens de fotoshoot nog maar 1 week oud. Echt een klein wondertje. Trotse opa kwam ook nog even kijken. 

Gezinsreportage Gasterseduinen September 2023

Gezinsreportage In september had ik op een avond een afspraak, op de Gasterseduinen, met deze lieve mensen. Wij zijn lekker aan de wandel gegaan en hebben her en der foto's gemaakt. En wat is het dan genieten met het goudenuurtje erbij. Het licht is dan zo mooi. Ze vonden het in het begin wel wat ongemakkelijk maar dat was al snel over. 

Newborn Danilo Oktober 2023

Newborn Danilo In augustus mocht ik een prachtige zwangerschapsreportage doen van Esmee en Bjorn. Deze foto's zijn hier te bekijken. Nu was het eindelijk zover dat ik kleine Danilo mocht ontmoeten. Wat een prachtig ventje. Dat mondje en die voetjes zo mooi. En dan die heerlijke huidplooien van zo'n klein mensje prachtig om te zien. Danilo was ook heerlijk rustig tijdens de fotoshoot. En dan ook nog een trotse papa en mama. Dit was weer genieten voor mij.

Newborn Jasper Augustus 2023

Newborn Jasper In Augustus mocht ik kleine Jasper fotograferen. Wat een prachtig ventje. Ik heb eerst even wat foto's van Jasper gemaakt. Zijn grote broer Benjamin was een beetje een stuiterballetje en wilde niet echt met zijn broertje op foto. Gelukkig is het nog wel gelukt om een paar foto's te maken maar dan wel samen met papa en mama er bij. Benjamin heb ik ook als newborn mogen fotograferen. Later hebben we Jasper ook nog even in zijn bedje op de foto gezet. 

Gezinsshoot Zeegseduinen Augustus 2023

Gezinsshoot Zeegseduinen Deze ochtend ging op tijd de wekker want er was een gezinsreportage gepland. 2 weken geleden zouden wij eigenlijk de fotoreportage doen maar toen was het de hele dag alleen maar regen. Maar deze ochtend was het prachtig weer. We waren lekker vroeg op locatie en hebben heerlijke foto's kunnen maken.  Na het versturen van een preview krijg je dit bericht terug "Hartstikke bedankt voor de prachtige foto's! We zijn er heel erg blij mee! Ze zijn de familie app al in gegaan en iedereen wordt er blij van" Nou zeg nou zelf hier doe je het toch […]

Zwangerschapsshoot Esmee en Björn

Zwangerschapsshoot Voor een zwangerschapsshoot hadden we op een avond afgesproken voor het gouden uurtje. Helaas weinig gouden uurtje maar we hebben toch mooie foto's kunnen maken. Op de locatie was het lekker rustig en lekker weer. We hebben op verschillende plekjes foto's gemaakt. Esmee was toen prachtig zwanger. Inmiddels is de kleine ook al geboren die ik binnenkort mag fotograferen.

Gezinsreportage op de Hei

Gezinsreportage op de Hei Wat was het in augustus weer genieten op de Hei. Voor een gezinsreportage mocht ik op een avond in augustus op pad. Het gouden uurtje moment. Nou dat heb ik geweten. Ik was niet de enige fotograaf die aan het werk was op dat moment. Misschien toch maar weer eens op pad gaan om andere mooie plekjes te gaan ontdekken. Maar gelukkig hebben wij heerlijk ons ding kunnen doen. Daardoor heb ik toch weer genoten van de lieve mooie mensen en van de natuur. De beide meiden deden het ook super goed tijdens de fotoreportage. Voor […]

Zwangerschapsshoot-in de natuur-genieten

Zwangerschapsshoot Wat was het weer heerlijk genieten met deze mooie zwangerschapsshoot op mijn favoriete plek. Laura is weer prachtig zwanger van hun tweede kindje. Zo mooi om te zien. Ik heb de eerste zwangerschap ook mogen fotograferen. Dat was toen nog in mijn studio die ik nu niet meer heb. Inmiddels is kleine Jolijn al geboren. De newbornreportage heb ik ook al achter de rug. Daar zal ik binnenkort een blog over maken. Tijdens de fotoreportage deed Vinz het ook super goed. 

Gezinsfotografie – Beilen – Mei 2023

Gezinsfotografie Dit keer mocht ik weer op pad voor een gezinsreportage. Wij hadden afgesproken op de parkeerplaats bij Ter Horsterzand (ja ja mijn favo plekje). Het voelde gelijk al gemakkelijk en relaxed met deze mensen. Zo leuk om ook honden er bij te hebben dat maakt het gelijk speelser. Ik ben gek op honden dat scheelt ook nog eens. Zou je het nou leuk vinden om met je hond op de foto te gaan mail dan naar info@kimkroeze.nl voor meer informatie en prijzen.

Dreumes Roy – Ter Horsterzand – Mei 2023

Dreumes Roy In Mei mocht ik een gezinsreportage doen op Ter Horsterzand, mijn favoriete plekje. De focus was op het gezin maar vooral ook op Roy. En deze foto's mag ik hier laten zien. Wat een heerlijk mannetje. Super vrolijk behalve wanneer hij in het zand gezet werd. Dat vond Roy niet fijn. Al dat zand tussen je vingers is niet leuk. Maar gelukkig was papa ook mee om even gek te doen. De tranen waren zo weer verdwenen en het lache bekkie kwam weer voorbij.

Newbornreportage-Ryan-Mei 2023

Newbornreportage Dit keer mocht ik weer op pad voor newborn Ryan. Papa en mama hadden aangegeven om niet te veel poespas te doen. Ryan mocht lekker zijn eigen kleertjes aanhouden. Snel een paar foto's met zijn grote broer want die wilde buiten spelen. Hij had geen tijd voor de fotoreportage 😉 De zwangerschapsreportage mocht ik ook doen. Deze is hier te bekijken.

Terhorsterzand-Gezin-Fotoreportage-Mei 2023

Terhorsterzand Hoe leuk is het dat je een kadobon krijgt van je man en kinderen voor een gezinsreportage. Erwin kwam samen met zijn zoontje de bon ophalen. Later heeft Karin de afspraak met mij gemaakt en zijn wij naar Terhorsterzand geweest voor de fotoreportage. Wat was het weer genieten. En de beide jongens deden het ook super goed. Erwin en Karin kende ik ook al want ik heb o.a. hun bruiloft gefotografeerd. Zo leuk om ze weer te zien. 

Familiereportage-Terhorsterzand-Mei 2023

Familiereportage Terhorsterzand Dit was weer een fotoreportage op mijn favoriete locatie. Het was prachtig mooi weer. Deze familie was zo spontaan en gezellig en kleurrijk. Voor mijn gevoel had ik ook direct een klik met hun. Af en toe werd er even lekker gek gedaan. We zijn wat aan de wandel gegaan en weer op verschillende plekjes foto's gemaakt. En dan krijg je ook nog zo'n leuk  berichtje in je mailbox  "Onze complimenten voor je, wat heb je ons een fantastisch waardevol familiemoment bezorgd. We hebben genoten van je enthousiasme! We hebben nog lang nagepraat over de shoot"  Hoe mooi […]

Stoere Fotolocatie-Gezinsreportage-Mei 2023

Stoere Fotolocatie Dit was een geweldige ochtend. Dit gezin ken ik al wat jaartjes. Dat begon met het fotograferen van de bruiloft van Hans en Melanie. Daarna ook de beide newbornreportages gedaan en gezinsreportage. Een tijdje geleden kreeg ik weer een berichtje van Hans om een fotoshoot te plannen. Wij hadden een locatie afgesproken maar toen kwamen zij zelf met deze prachtige locatie op de proppen. Daar zei ik natuurlijk gelijk ja tegen. Toen wij daar aan kwamen zouden wij opgewacht worden door iemand om ons de weg te wijzen. Nou dat liep een klein beetje anders want er was […]

Fotoshoot-Familie Baltus-April 2023

Fotoshoot Familie Baltus Dit was weer een prachtige dag om een fotoshoot te doen. Het was prachtig weer, mooie mensen en gezelligheid. We zijn naar Zeegse geweest en daar kon ik leuk met de kids bezig zijn. We hebben op verschillende plekjes foto's gemaakt. Wat ik zo leuk vond om te zien is dat opa en oma aan het genieten waren van de kleinkinderen. Hier onder een klein previewtje van deze prachtige ochtend.

Familie Jansen-Zeegse-April 2023-Familiereportage

Familie Jansen Een koude dag maar een heerlijke familie voor de camera. Dat was weer genieten. De kinderen hadden er ook allemaal zin in en deden het super goed. We hebben op verschillende plekjes foto's gemaakt. Tijdens een familie reportage maak ik groepsfoto's maar ook verschillende andere combinaties worden er gemaakt. Zoals opa en oma met de kleinkinderen. Of je eigen gezin op de foto. Alles is mogelijk. Dis is voor mij ook altijd leuk om te doen.

Zwangerschapsreportage-Aekingerzand-April 2023

Zwangerschapsreportage Begin april mocht ik naar het Aekingerzand voor een zwangerschapsreportage. Het weer leek echt prachtig maar het was verschrikkelijk koud. Dat was dus wel even afzien voor ons. We hebben wat hoekjes gezocht waar weinig wind was en dan viel het nog wel mee met de kou. Dave had af en toe zijn handschoentjes aan en die wilde hij later niet meer uit doen. Maar deze bikkels hebben het super goed gedaan ondanks de kou. Het is ook een prachtige locatie om foto's te maken. Tijdens de fotoshoot heeft Dave mij af en toe geholpen en mocht hij zelf […]

Familieshoot-Maart-2023

Familieshoot Oh wat was het weer genieten op Terhorsterzand. Ik mocht op pad voor een familieshoot. Wij hadden op de parkeerplaats afgesproken. Meestal ben ik veel vroeger dan de rest en toen was het nog wat frisjes maar gelukkig werd het al snel heerlijk weer. Deze gezellige familie had ik een aantal jaren terug ook al mogen fotograferen. Het was wel een uitdaging om de jongste van het stel te fotograferen. Hij deed gewoon helemaal zijn eigen ding en niemand had vat op hem behalve zijn papa 😉 Dit werd voor mij een leuke extra uitdaging.  Wil je ook graag […]

Details Newborn Fotografie Kleine Lucas

Kleine Lucas Laatst mocht ik deze prachtige mensen fotograferen. Ik kom bij hun thuis en dan zie je zo'n prachtig mooi ventje in de armen bij papa liggen en dan smelt ik al helemaal. En zo mooi om te zien hoe papa en mama met Lucas zijn. Vol trots zitten zij naar hun zoontje te kijken. Tijden de fotoreportage deed Lucas het super goed. Ik heb ook veel details kunnen fotograferen. Zoals de prachtige haartjes van Lucas. En dat mooie mondje. En natuurlijk die kleine handjes en voetjes. Die details maken het zo mooi en speciaal omdat newborns zo snel […]

Zwangerschapsreportage-Tweeling-Zeegse

Zwangerschapsreportage Wauw wat is Natinem voor de tweede keer prachtig zwanger van een tweeling. Wij zijn voor de zwangerschapsreportage naar Zeegse gegaan om daar mooie foto's te maken. Samen met Dave en hun prachtig dochter Jade. Nou blijven de foto's met Jade privé maar de andere foto's mag ik wel laten zien. Wij hebben op verschillende plekjes foto's gemaakt. Natinem straalt op de foto's zo mooi om te zien. Het was ook nog lekker weer dat maakte het wel weer extra fijn. Ik kan zelf ook altijd heerlijk genieten tijdens dit soort fotoreportages. Mooie mensen voor de camera. Een mooie […]

Fotoshoot-Kleine Kyan-Januari 2023

Kleine Kyan Wat mocht ik weer een prachtig ventje op de foto zetten. Kleine Kyan van 3 weekjes oud. Ik heb al verschillende fotoreportages mogen doen van hun. Zo leuk om te zien hoe groot Owen al weer is en zo trots op zijn kleine broertje. Het was wel even schipperen met de ruimte om de foto's te maken maar gelukkig is dit goed gekomen. Ik heb eerst wat foto's van Kyan gemaakt. Ondertussen liep Owen en er om heen om mijn aandacht te trekken 😉 Zo leuk om van die stuiterballetjes erbij te betrekken om toch mooie foto's te […]

Zwangerschapshoot-Sanne en Jasper-Zeegse

Zwangerschapshoot Wat een fantastische dag was het. Ik mocht met dit mooie weer op pad voor een zwangerschapshoot. Het was zo genieten en dan ook nog zulke mooie mensen voor de camera. Echt een top middagje. Zo zie je dat het niet uitmaakt in welk jaargetijde je foto's laat maken. Elke periode heeft zijn charme maar voor mij zijn toch wel de herfst en de winter mijn favorieten door de kleuren en het licht. We hebben op verschillende plekjes foto's gemaakt. Af en toe even aan de wandel zodat wij weer een beetje warm werden. En het zonnetje werkte ook […]

Kleine Féline-Newbornshoot-Hijken

Kleine Féline Wat mocht ik weer een mooi moppie fotograferen. Heerlijk samen met papa en mama op de foto en natuurlijk moest ook hun ander "kindje" mee op de foto. Daar kwamen wij niet onderuit want Bobbie is een heerlijk druk en nieuwsgierig hondje maar super lief en voorzichtig. Féline is tijdens de fotoreportage 2 week oud. Papa en mama hadden deze fotoshoot kado gekregen samen met de zwangerschapsshoot en daar waren zij heel blij mee. De zwangerschapsshoot is hier te bekijken. 

Newbornshoot Assen November 2022

Newbornshoot In November mocht ik dit prachtige meisje fotograferen. Noëlle deed het super goed en zij was lekker rustig. Papa en mama waren ook heerlijk relaxed. Dat is altijd heel mooi om te zien tijdens een newbornreportage. Je ziet de ouders echt genieten van hun kleine aanwinst. Tijdens de fotoreportage maak ik ook detail foto's. Die kleine handjes en voetjes zo klein te zien is toch prachtig. Het mondje en de kleine oortjes. Voor je het weet is het "kleine" helemaal weg. Daarom is het zo mooi om een newbornreportage te laten maken. Want je vergeet toch snel hoe klein […]

Newborn Hailey November 2022

Newborn Hailey Wat was Hailey een prachtig moppie. Papa en mama hadden deze fotoreportage kado gekregen. We hebben lekker in de woonkamer bij de palletkachel de foto's gemaakt. Hailey was heerlijk rustig. Hailey was af en toe even wakker waardoor je haar prachtige ogen ook kon zien. Wat is het ook altijd mooi om te zien hoe trots papa en mama zijn. Het zijn voor mij ook kleine geniet momentjes. Wil je meer mooie newbornreportages bekijken kijk dan hier voor nog meer mooie voorbeelden.

Newbornreportage in herfstkleuren

Newbornreportage Nadat ik in september de zwangerschapsreportage heb mogen doen op de heide. Mocht ik  kleine Silvijn eindelijk in november fotograferen. En wat waren ze allemaal in  de mooie herfsttinten gekleed. Grote broer Foss vond het helemaal geweldig om zijn kleine broertje vast te houden. De fotoreportage was wel even uitgesteld want Foss was ziek. En die moest  natuurlijk wel op de foto met zijn broertje. De foto's van de zwangerschapsreportage zijn ook te zien in deze blog. 

Zwangerschapsreportage Oktober Herfst

Zwangerschapsreportage In oktober mocht ik de zwangerschapsreportage doen van Ingmar en Nathalie. Wij hadden afgesproken bij het vennetje van Terhorsterzand. Toen zij daar kwamen waren ze toch best wel een beetje zenuwachtig. Eigenlijk vonden zij het allebei helemaal niet zo fijn om op de foto te gaan. Wat moeten wij doen, hoe moeten wij staan zo begon het. Nou dat was snel over hoor. We zijn lekker gezellig aan de wandel gegaan en her en der foto's gemaakt met aanwijzingen van mij. En volgens mij hebben zij het er prima vanaf gebracht al zeg ik het zelf ;-). En het […]

Newborn Jellien 1 week oud

Newborn Jellien Wat een mooie bijzondere ochtend was het. Ik mocht weer op pad voor een newborn meisje Jellien van 1 week oud. Dit was een speciaal moment. Het begon ongeveer 1,5 jaar geleden. Toen mocht ik van 3 vriendinnen, die alle 3 tegelijk zwanger waren, een mooie zwangerschapsreportage maken. Na deze reportage zou ik ook de newbornreportage doen van Edward en Mareille want zij hadden een kadobon gekregen op de babyshower van Joep. Maar toen kreeg ik het bericht dat Joep in de 35ste week van de zwangerschap was overleden. Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van […]

Zwangerschapsshoot – Terhorsterzand – Augustus 2022

Zwangerschapsshoot Wat was het zondag prachtig op de hei. We hadden donderdagavond een afspraak staan voor een zwangerschapsshoot en wilden ook graag het goudenuurtje pakken maar een fotoshoot met 31 graden leek ons toch niet zo handig. Dus hebben wij de shoot verplaatst naar vrijdagavond maar helaas dat was een grijze dag en geen goudenuurtje. Dus toch de shoot nogmaals verplaatst naar zondagavond. Het leek er op dat we weer geen goudenuurtje zouden krijgen maar plots kwam de ondergaande zon nog even tevoorschijn tijdens de fotoshoot. Snel wisselen van outfit en foto's maken. Het was ook maar heel kort mooi […]

Fotograaf Assen – Gezinsreportage – Hingstman

Fotograaf Assen Begin Augustus mocht ik met Richard, Simone en Milan op pad voor een gezinsreportage. Ik had al meerdere fotoreportages met hun gedaan dus dit was eigenlijk weer als vanouds en heerlijk relaxed. Milan is zo'n heerlijk guitig ventje en een lekker lachebekkie. Ze hadden ook het fietsje meegenomen. Dat was af en toe nog wel even stoer voor Milan om door het zand heen te komen. Het was weer super gezellig met jullie!

Fotograaf Drenthe – Gezinsreportage – Zeegse

Fotograaf Drenthe Wat is het toch altijd weer genieten als je een gezinsreportage mag doen tussen de prachtige bloeiende heide. Het was gelukkig niet meer zo erg warm. Tijdens de fotoshoot vonden de kinderen het heel erg leuk en dat was zo mooi om te zien. Lekker af en toe even gek doen met elkaar. We hebben weer op verschillende plekjes foto's gemaakt. Later mochten papa en mama ook even samen op de foto. Ze moesten natuurlijk wel even gek doen met elkaar want dat deed ik ook met de kids. Dus dat was wel eventjes lachen.

Cakesmasch – Brecht – 1 jaar oud

Cakesmash Brecht In juli mocht ik dit prachtige moppie fotograferen. Een cakesmash. Kleine Brecht is al weer 1 jaar. Ik heb al heel vaak foto's mogen maken zowel van papa en mama en de bruiloft maar ook de zwangerschappen en newbornreportages van haar broers Jurne en Jelger. Maar helaas kon ik de newbornreportage niet doen van kleine Brecht. Maar gelukkig vroegen papa en mama mij weer om een cakesmash te fotograferen. Dit heb ik ook van Jurne en Jelger gedaan in mijn studio. Ja zeker ik doe nog steeds cakesmash shoots maar niet meer in mijn studio. Mijn studio heb […]

Newborngirl – Amber – 2 weekjes oud

Newborngirl Amber  Eind juli mocht ik de newbornreportage doen bij Nicole en Pepijn thuis. Wat is Amber een mooi meisje geworden. Haar grote broer Eden vond het ook helemaal geweldig. In juni mocht ik de zwangerschapsreportage doen, deze kan je hier bekijken. We hebben eerst wat foto's gemaakt op het grote bed. Daarna ook nog even in het slaapkamertje van Amber. Eden wilde zelf ook graag in het wiegje. Het paste nog net ;-). Eden wilde zelfs op de commode erbij. Natuurlijk hebben we dat wel veilig gedaan met papa en mama er naast.

Terhorsterzand-Zwangerschapsreportage-Juni 2022

Zwangerschapsreportage In Juni mocht ik voor de tweede keer een zwangerschapsreportage doen van Nicole en Pepijn. En dit keer was het heerlijke ventje Eden er ook bij. Geweldig om Eden zo te zien want ik heb hem als baby/dreumes ook mogen fotograferen. Bij de vorige zwangerschap hebben wij de fotoreportage op de Zeegse duinen gedaan en dit keer zijn wij naar Terhorsterzand gegaan. Ik moest nog oppassen dat het geen peutershoot ging worden want Eden vond het geweldig. Hij ging zelfs even model staan bij de boom. In de volgende blog kan je zien of het een jongen of een […]

Bedrijfsreportage-Westerink-Ontwikkeling en Coaching

Bedrijfsreportage Een tijd terug mocht ik foto's maken voor het bedrijf Westerink, ontwikkeling en coaching voor de website. In het najaar van 2021 had ik een afspraak met Antje om kennis te maken en bespreken wat haar wensen waren. We kwamen uit om de fotoreportage in het voorjaar te doen buiten in de natuur wat dicht bij Antje staat. Dat was voor mij natuurlijk weer heerlijk genieten op de Zeegseduinen. Na de fotoshoot zijn wij nog even naar Antje haar werkruimte gegaan om ook daar nog even wat foto's te maken. Het was heel gezellig en relaxt. Hier onder een kleine […]

Goudenuurtje-Zwangerschapsshoot-Balloerveld-April2022

Goudenuurtje Zwangerschapsshoot In april mocht ik de zwangerschapsshoot doen van Arjan en José. Zij wilden graag de shoot doen tijdens het gouden uurtje. En wat een geluk hadden wij. De shoot stond al gepland en dan is het toch altijd afwachten of het goudenuurtje er wel zou zijn. We hebben heerlijk genoten van het weer en mooie foto's kunnen maken. Morgen mag ik de kleine fotograferen. Ik ben zo nieuwsgierig.

Zwangerschapsshoot-Balloerveld-April 2022

Zwangerschapsshoot Balloerveld In april mocht ik weer een zwangerschapsshoot doen van dit prachtige gezin. Dit was voor mij zo mooi om te doen want ik heb de bruiloft mogen fotograferen en later de beide kinderen als newborn en nu is de derde onderweg. Het voelt dan ook zo vertrouwd. Tijdens de fotoreportage zijn wij naar het balloerveld gegaan. Wij hebben op verschillende plekjes foto's gemaakt. De kinderen deden super goed mee. En er werd ook veel gelachen met elkaar. 

Newborn Philou van 3 weekjes oud

Newborn Philou Na meerdere keren een afspraak hebben gepland voor verschillende fotoreportages die helaas door verschillende omstandigheden niet door konden gaan mocht ik nu dan toch een mooie fotoreportage doen. En dan ook nog van zo'n mooi meisje van 3 weekjes oud. Philou was tijdens de fotoreportage lekker wakker en tevreden. Papa en mama hoopten al een beetje dat er foto's gemaakt werden met haar ogen open. We hebben eerst foto's gemaakt in haar kamertje. Regenboog was het thema, zelfs in de mooie kleertjes van Philou. En het wordt nu al een duimzuiger zo schattig om te zien. Het ging […]

Kleine Senna 3,5 week oud

Kleine Senna Een tijdje terug mocht ik kleine Senna fotograferen. Een heerlijk rustig tevreden ventje van 3,5 week oud. Hij was lekker rustig tijdens de fotoreportage. Zijn grote zus was een lekker stuiterballetje maar zij vond het super leuk. We hebben verschillende foto's gemaakt. Eerst ben ik begonnen met foto's maken van Senna alleen. Daarna gezinsfoto's en met zijn grote zus er bij. Hier onder een heel klein previewtje.

Zwangerschapsreportage Margrietha Zeegseduinen 2022

Zwangerschapsreportage Margrietha en Bart In maart was de zwangerschapsreportage van Margrietha en Bart. Samen met hun dochter Sophie zijn wij heerlijk aan de wandel gegaan en op verschillende plekken foto's gemaakt. Maar wie had toen kunnen bedenken dat wij de fotoreportage gingen doen met temperaturen van de lente. Wat was het genieten op de Zeegserduinen. Sophie had er ok echt zin in en dat was zo leuk om te zien. Hier kun je een kleine serie bewonderen van de fotoreportage.

Winter Zwangerschapsreportage Lizette en Kevin

Winter Zwangerschapsreportage Wat was het weer prachtig buiten om een fotoreportage te doen. Lizette en Kevin wilde heel graag een combinatie tussen binnen fotografie en buiten fotografie. De foto's die binnen gemaakt zijn blijven privé maar de buiten foto's mag ik jullie laten zien. Hoe mooi is het om ook in de winter een buiten reportage te doen. Prachtige kleuren en helemaal als je ook je kleding er op aanpast. We zijn heerlijk aan de wandel gegaan en hebben op verschillende plekjes mooie foto's gemaakt. Tussendoor snel de jassen weer aan en even in beweging om warm te blijven. Lizette […]

Newborn Tweeling Puck en Kiki 2 Weken oud

Puck en Kiki Dit keer mocht ik naar een prachtige tweeling Puck en Kiki voor de newbornreportage. Ze waren 2 weekjes oud toen ik bij ze kwam. Nog heel klein want ze waren wat eerder geboren maar wat een mooie meisjes. Puck heeft prachtige lange donkere haren en Kiki is blond. Toen ik daar kwam werden de meiden eerst nog even gevoed. We zaten nog even te praten over de bevalling en ondertussen was grote broer Hip gezellig met mij even aan het spelen met een autootje. Hip is zo ontzettend lief met zijn zusjes. Tijdens de fotoreportage waren de […]

Zwangerschapsreportage Rosalie en Michiel December 2021

Zwangerschapsreportage Voor deze fotoreportage werd ik benaderd door Michiel. Hij wilde graag een zwangerschapsreportage cadeau geven aan Rosalie. Rosalie wilde eigenlijk heel graag wat foto's buiten maken en bij hun thuis. Het was wel erg fris buiten maar gelukkig konden wij foto's maken op loop afstand van hun huis. Daarna hebben wij ons eerst even opgewarmd en hebben toen nog meer foto's in huis gemaakt. Zij hadden alleen geen idee of het wel mogelijk was en of er wel mooie plekjes in huis zijn om foto's te maken. Nou volgens mij is het prima gelukt al zeg ik het zelf. […]

Duoreportage Naomi en Robin Oktober 2021

Duoreportage Met de eerste sneeuwbui van deze winter plaats ik deze blog. De duoreportage van Naomi en Robin. Het weer was helaas niet zo best en eigenlijk wilde ik de fotoreportage verplaatsen naar een andere datum. Maar Naomi had helemaal haar zinnen er op gezet. Ze wilde zo graag dat het door zou gaan dus zijn wij naar het Asserbos gegaan. En wat was het nog prachtig in het bos. De mooie herfstkleuren. Gelukkig werd het al weer een beetje droog en onder de bomen was het goed te doen. Nou was het vooral voor Naomi best wel bikkelen want […]

Familiereportage Herfst Heide November

Familiereportage Heerlijk om in deze periode familiereportages te doen. De herfst periode heeft prachtige kleuren en mooi licht. En om dan familiereportages te doen is toch wel genieten. Deze familie zat een weekendje in het Land van Bartje en wilden graag een familiereportage doen. We hadden op een prachtige plek afgesproken. We wilden net aan de wandel gaan toen begon het te regenen. Snel de auto's weer in en even de bui afwachten. Maar daarna werden we beloond met prachtig weer en ook nog een klein stukje van een regenboog die op sommige foto's te zien is. Het was wel […]

Fotoreportage Dreumes Sofie

Dreumes Sofie Sofie mocht ik ook al fotograferen als newborn en nu mocht ik haar al weer fotograferen als kleine dreumes. Tijdens de fotoreportage vond Sofie het allemaal wel een beetje vreemd. We hebben eerst wat foto's gemaakt op het grote bed. Samen met de grote knuffel er bij. Daarna hebben wij in de woonkamer foto's gemaakt. Dat vond Sofie veel leuker. Ze mocht lekker met de blokken spelen. Zo leuk om zulke kleine mensjes met een eigen willetje te mogen fotograferen.

Zwangerschapshoot-Daniëlle en Jurgen-26 September 2021

Zwangerschapshoot Wat een mooie zwangere meid is Daniëlle. We hadden afgesproken bij haar ouders thuis om een zwangerschapshoot te doen. Daniëlle had dit kado gekregen. Toen ik daar kwam had Daniëlle al een prachtige outfit aangetrokken. Ik heb eerst even een rondje gedaan door het huis om de mooie plekjes te zoeken met mooi lichtinval. Nou dat was helemaal geen probleem in dit huis. Wij zijn toen eerst begonnen met foto's maken van Daniëlle alleen en later nog samen met Jurgen en dochtertje Liv. Daniëlle had zelf haar outfitjes samen gesteld. Daniëlle en Jurgen succes met de laatste loodjes!

Terhorsterzand-Heide-Gezinreportage-28 Augustus 2021

Gezinsreportage Terhorsterzand Wat is het in augustus toch prachtig op Terhorsterzand. De heide stond dit jaar ook wel heel erg mooi in bloei. Na meerdere keren uitstellen van de fotoreportage, in verband met het weer, was het dan eindelijk zover. En wat was ik blij dat wij de fotoshoot verplaatst hadden want het was nu prachtig weer. Dit is toch wel één van mijn favoriete plekjes. Ook weer lekker aan de wandel en foto's maken. Zo leuk met dit heerlijke gezin. Nou is het in Augustus prachtig om daar foto's te maken maar in de herfst en winter periode is […]

Gezinsreportage-Zeegse Duinen-15 Augustus 2021

Gezinsreportage Hoe leuk is dat als je een gezinsreportage kado krijgt van je familie. Jason en Kaying hadden dit kado gekregen en in augustus was het dan zo ver om mooie foto's van hun te maken. En wat was het prachtig weer om een fotoreportage te doen. Lekker wandelend over de Zeegse Duinen en op verschillende plekjes foto's maken. Dit is voor de klant heel ontspannend en voor mij vooral genieten. Ik heb de bruiloft en de newbornreportage van Owen ook al mogen doen. Tijdens de fotoreportage deed Owen het ook super goed. Alleen op het eind bezeerde hij zijn […]

Duoshoot Douwe en Liane Augustus 2021

Duoshoot Douwe en Liane In augustus zijn wij, in begin van de avond, naar het Balloërveld gegaan voor de duoshoot van Douwe en Liane. En wat was het prachtig weer. Ze zijn, volgens mij als ik het goed heb onthouden, 13 jaar getrouwd. Wij zouden de duoreportage doen toen zij 12,5 jaar getrouwd waren maar dat was even uitgesteld door alle corona regeltjes. Maar het was het wachten toch zeker waard. En wat een prachtige mensen zijn het. We zijn eerst even een stukje aan de wandel geweest om naar de mooie plekjes te gaan. Liane had eerst nog de […]

Bruidspaar Geke en Danique de Bospub 21 Augustus 2021

Bruidspaar Geke en Danique 21 augustus 2021 werd voor Geke en Danique een bijzondere dag. Gelukkig was dit allemaal weer mogelijk ondanks de Corona. Het begon voor mij bij hun thuis. Daar was Danique al druk bezig met haar voorbereidingen.Om het huis heen was alles al mooi versiert voor een feestavond. Langzaam begon toch de spanning wat toe te nemen voor Danique want Geke zou haar al op komen halen maar Danique was nog niet helemaal klaar. Geke kwam in een prachtige oude auto aan. Nadat zij elkaar hadden gezien en nog even wat foto's rond om het huis gemaakt […]

Newbornreportage Kleine Jax Juli 2021

Newbornreportage Kleine Jax Inmiddels is de vakantie weer een paar weekjes voorbij en heb ik weer tijd om wat nieuwe bloggen te plaatsen. Vlak voor mijn vakantie mocht ik newborn Jax fotograferen. Volgens mij was Jax hier ongeveer 3 weekjes oud. Een aantal jaren geleden mocht ik ook de newbornreportage van zijn grote zus Lauren fotograferen. Jax was heel lekker rustig en Lauren die moest eerst even de kat uit de boom kijken. We hebben de foto's gemaakt in de slaapkamer van papa en mama en ook even op het kamertje van Jax. Lauren was wel heel erg lief voor […]

Zwangerschapsreportage aan huis Jisse en Jildou

Zwangerschapsreportage Jisse en Jildou Dit was weer een geweldig moment voor mij. Na verschillende fotoreportages te hebben gedaan met deze prachtige mensen mocht ik nu de derde zwangerschap fotograferen van Jildou. De zwangerschapsreportage werd dit keer bij hun thuis gedaan. Jildou voelt zich namelijk al maanden niet lekker en het is erg pittig voor haar deze zwangerschap. Dus nu lekker de fotoreportage bij hun thuis gedaan.Hpe lekker relaxed is datom bij je thuis de fotoreportage te doen.  En wat is ze weer prachtig zwanger en dat van hun derde kindje. En Jisse is zo trots op zijn vrouw. Super om […]

Trouwreportage De Kruimel Rene & Annemiek 20 Juni 2021

Trouwreportage Rene & Annemiek Zondag 20 juni was het eindelijk zover dat Rene en Annemiek het ja woord konden geven. Zij hadden mij al benaderd in 2019 maar een zwangerschap gooide roet in het eten. En toen ook nog de corona maar nu was het eindelijk zover. En wat een geweldige dag was het. Het begon voor mij lekker dicht bij huis. Zij hadden de voorbereidingen samen in hun huis. Toen ik daar aankwam stond hun zoontje Sander al voor het raam te kijken. Ik kon nog even een paar voorbereidingen fotograferen. Rene en Annemiek hadden hun eerste "zie moment" […]

Fotoreportage-Bruidspaar-Denise en Stephan-Norg

Bruidspaar Stephan en Denise Afgelopen donderdag had ik weer een prachtig bruidspaar voor de lens. Dit keer niet de hele bruiloft fotograferen maar alleen de fotoreportage in Norg. Zij hadden door de corona een hele kleine samenstelling van gasten. Daarom hebben zij alleen een fotograaf ingehuurd voor de fotoreportage. We hadden afgesproken bij hun thuis. De ceremonie was al geweest dus als getrouwd stel gingen zij mee. We gingen naar het bos in Norg. Daar hebben zij een favoriete boom en daar moest natuurlijk de foto's gemaakt worden. Denise vertelde mij een leuk verhaal. Op het bankje dat verderop stond […]

Lente Fotoreportage Gezin Lentink April 2021

Lente Fotoreportage Eindelijk mocht ik weer met deze toppers een fotoreportage doen. De fotoreportage stond al een tijdje op de planning maar het weer liet het steeds niet toe. Maar nu was het eindelijk zo ver en wat was het genieten op Zeegse in de lente. Ik heb al meerdere fotoreportages met hun mogen doen. Zoals van de beide jongens een newbornreportage. En van mama de zwangerschapsreportages. Ik had mij voorbereid op een pittige shoot want de oudste Luca die had de laatste keer er totaal geen zin in. Maar vandaag ging hij helemaal los. Hij vond het super leuk. […]

Cakesmashreportage Sinne Op Locatie

Cakesmashreportage Sinne Dit keer mocht ik een cakesmashreportage doen bij de mensen thuis omdat mijn studio nog steeds gesloten is. Toen ik bij Sinne kwam hadden papa en mama al ruimte gemaakt en alles mooi versiert voor de cakesmashreportage. Papa had ook al een mooie taart gemaakt voor de cakesmash. Sinne begreep er helemaal niks van. Wat gebeurd er toch allemaal in de woonkamer. Ondanks dat Sinne niet uitbundig wilde lachen heb ik toch mooie foto's van haar kunnen maken. Op een gegeven moment nam ze een duik in de taart hahaha. Zo zie je maar weer op locatie is […]

Babyreportage Eden 13 Maart 2021 Assen

Baby Eden Wat was het weer genieten met dit prachtig, vrolijk mannetje Eden. Eden was op dit moment een half jaartje oud. Tijdens de fotoreportage bleef hij maar lachen en super vrolijk. En hoe mooi is het om te zien hoe zijn papa en mama van hem genieten. Ik heb ook de zwangerschapsreportage mogen fotograferen. Deze is te bekijken op de blog. We zijn door het hele huis heen geweest om mooie foto's te maken. Zo leuk om foto's te maken in hun eigen omgeving. Eerst foto's gemaakt in de woonkamer. Daarna naar boven in Eden zijn eigen slaapkamer. En […]

Newborn Eljańe 2 weken oud Februari 2021

Newborn Eljańe Dit is kleine Eljańe van 2 weekjes oud. Een prachtig mooi moppie. Mama was nog een beetje bang of het wel licht genoeg was in hun huis want ze zijn druk met een verbouwing. En of ik dan ook lampen mee kon nemen. Ik werk altijd met daglicht in elke situatie dus had ik geen lampen mee. Ik kon mama geruststellen dat het goed zou komen. En zie het resultaat. Er zijn altijd wel lichte plekjes in huis. Eljańe was lekker rustig. Haar grote zus Jińly was heel lief voor haar. Zij wilde niet aldoor op de foto […]

Bedrijfsreportage Medische Biologie Januari 2021

Fotoreportage Medische Biologie Zo leuk om weer eens uit je comfortzone te stappen en op pad te gaan voor een bedrijfsreportage in het ziekenhuis. Het is niet helemaal nieuw want de afdeling hoort bij de pathologie waar ik zelf als histologisch analist werkzaam ben. Toch ben ik nog nooit bij hun op de afdeling geweest dus dat was heel leuk om daar even een kijkje te nemen. Hier onder een paar foto's die ik daar gemaakt heb. Voor meer voorbeelden van bedrijfsfotografie klik hier!  

Zwangerschapsreportage Terhorsterzand Januari 2021

Zwangerschapsreportage Helaas door de corona crisis is de studio nog steeds gesloten. En familie reportages en gezinsreportages worden zoveel mogelijk uitgesteld. Maar ben je zwanger dan kan er nog steeds een fotoreportage gedaan worden. Uiteraard op afstand want ik gebruik mijn telelens en in de buitenlucht. En hoe mooi is het dan als het op de ochtend wat gevroren heeft en dan zo'n prachtige zwangere meid voor je camera staat. In de winter is het ook prachtig om buiten foto's te maken. Het is wel erg fris daarom adviseer ik altijd om goed warm gekleed te zijn. Tijdens een winter […]

Babyreportage-Lachebekkie Chloe

Lachebekkie Chloe Toen ik bij Chloe thuis kwam lag zij nog lekker haar middag slaapje te doen. Ik heb toen eerst even met papa en mama alles doorgenomen wat zij graag wilden. Na het gesprek hebben wij met ons drieën Chloe wakker gemaakt om te beginnen met de fotoreportage. Ik kreeg gelijk een enorme glimlach van haar. Wat een prachtig moppie. Ze deed het zo ontzettend goed. Lekker op papa en mama hun bed. Ze was helemaal gek van de camera (of van mij 😉 ). Af en toe moest ik echt even weg stappen zodat papa en mama ook […]

Newborn Alec en Grote Broer Bjorn Hijken

Newborn Alec en grote broer Bjorn Dit keer mocht ik weer naar Hijken voor een newborn reportage van kleine Alec. Een prachtig mooi wakker mannetje. Bjorn is ook heel lief voor zijn kleine broertje. En wat is er nou mooier dan die heerlijke details van een newborn. De handjes en voetjes. En dan al die huidplooitjes. Zulke fotoreportages vervelen mij nooit. Telkens weer genieten van het fotograferen tot bewerken van de foto's. We hebben eerst foto's gemaakt met het hele gezin en de broertjes samen. Voor Bjorn was het nog wel af en toe lastig om zijn aandacht er bij […]

Zwangerschap Reportage Nicole Zeegseduinen

Zwangerschap reportage Nicole Wie had het kunnen bedenken dat het een hittegolf zou worden toen Nicole de zwangerschap reportage boekte. De boeking stond al op de avond maar we hebben het toch nog even een uurtje opgeschoven vanwege de warmte. En maar goed ook. Wat een prachtig licht, het gouden uurtje op de Zeegseduinen. En dan heb je ook nog zo'n mooie zwangere meid voor de camera. Zeegseduinen is toch wel mijn favoriete plek om te fotograferen. Elk jaargetijde is het daar mooi. We moesten er wel wat voor over hebben want we werden ook aardig geprikt door de muggen. […]

Newbornlifestyle Reportage Guus

Newborn lifestyle Guus Jeetje wat een rare tijd op dit moment.  Door de corona lockdown mocht ik niet meer fotograferen maar werd ik volledig beschikbaar gesteld voor mijn werk in het umcg (niet op een corona afdeling). Een ontzettende bijzondere tijd. Maar eindelijk mocht ik dan toch weer fotograferen. Zo wat was dat onwennig met al die regeltjes maar oh zo fijn om weer te mogen fotograferen. Soms wat onwennige situaties maar gelukkig is iedereen zo ontzettend begripvol. Alles heeft dus een tijdje stil gelegen maar nu eindelijk heb ik de tijd om weer een aantal blogjes te plaatsen. Dit […]

Trouwreportage Harm en Lieke-21 Februari 2020

Trouwreportage Harm en Lieke Vrijdag 21 februari was de bruiloft van Harm en Lieke. Na een week met veel regen en wind zou het deze dag een stuk beter en droger zijn gelukkig. Het begon voor mij bij de ouders van Lieke. Toen ik daar kwam zat Lieke al in de make-up en werd het haar in de krul gezet. Snel even wat foto's bij Lieke gemaakt en toen moest ik snel naar Harm. Daar kon ik de voorbereidingen fotograferen van Harm en hun zoontje Daan. Daan mocht papa helpen met de stropdas om doen. Snel weer terug naar Lieke […]

Newbornreportage Danté

Newborn Danté Vandaag kwam kleine Danté bij mij in de studio. Samen met papa en mama heb ik een newbornreportage gemaakt van dit prachtige ventje. Ik ben eerst begonnen met foto's maken van Danté in verschillende settingen. Later ook nog even wat foto's gemaakt met papa en mama er bij. Danté deed het super goed. Nog wel even tussendoor wat eten want mama wilde nog graag wat slapende foto's. En van het eten werd Danté lekker rustig. Hier onder een kleine serie van vandaag. Voor meer voorbeelden van newbornreportages kijk dan even op de blog.

Erjan en Meagan-Landgoed Lemferdinge-27 september 2019

Erjan en Meagan Wat een bijzonder dag was 27 september. En ook nog extra bijzonder voor mij want Erjan is een collega van mij bij de pathologie. Het begon voor mij met het ophalen van Erjan en Meagan. Zij reden met mij mee in de auto op weg naar de Braak voor de fotoreportage. Ze waren niet traditioneel gekleed in bruidskleding maar hadden kleding aan die met Larpen te maken heeft want dat doen zij heel graag samen. We hebben heerlijk rond gewandeld bij de Braak en foto's gemaakt. Het prachtige bloemstuk en wandel stok waren gemaakt door Bloemenatelier Maureen.  […]

Huwelijk-Daan en Lianne-19-09-2019

Huwelijk Daan en Lianne 19-09-2019 wat een prachtige datum en een prachtige dag voor het huwelijk van Daan en Lianne. Het begon voor mij met de voorbereidingen van Lianne bij haar moeder thuis. Er heerste een gezonde spanning. Toen ik daar aan kwam werden er prachtige bloemen voor het huis gezet. Bij Lianne was haar lach niet van haar gezicht te krijgen. Die was volop aan het genieten. Toen Lianne klaar was kwam Daan zijn prachtige bruid ophalen. Hij was zo ontzettend zenuwachtig. De familie stonden allemaal vol trots te kijken. Toen zijn wij vertrokken naar het bos in Emmen […]

De Kruimel-Milan en Simone-Trouwen-20 Juli 2019

Milan & Simone Zaterdag 20 juli mocht ik de trouwreportage doen van Milan en Simone. Weeralarmen vlogen om onze oren maar wat hebben wij een mazzel gehad. Het begon voor mij bij de ouders van Milan thuis. Daar stond Milan al te wachten en werd hij toch al wel een beetje zenuwachtig. Er stond een mooie rode eend op de oprit. Dit was een mooie verrassing voor hun. Toen ik klaar was met foto's maken ben ik snel vertrokken naar Simone om daar de voorbereidingen te fotograferen. Toen ik bij Simone kwam was de make-up en het haar al gedaan. […]

Zwangerschap Nadia en Erik 29 Maart

Zwangerschap Nadia & Erik Wie had dat verwacht dat het op 29 maart zulk prachtig weer zou zijn. En dat we dus naar buiten konden voor een zwangerschap reportage. Rond 10 uur hadden we afgesproken op een parkeerplaats maar al snel kreeg ik een telefoontje van Erik dat ze verkeerd waren gereden dus het was nog eventjes wachten. Toen zij er waren zijn we gelijk aan de wandel gegaan en begonnen met foto's maken. Zo mooi de kleuren van het gras en riet. Dan is het helemaal niet erg dat er nog geen blad aan de bomen zit. Voor Nadia […]

Wilma’s Saloon-Bovensmilde

Wilma's Saloon   Vandaag mocht ik naar Wilma's Saloon voor een bedrijfsreportage. Daar aangekomen werd ik al hartelijk en gastvrij ontvangen door Wilma. Onder genot van een bakje koffie hebben we besproken wat de bedoeling was voor de website samen met model Atsje en Bart van BS Connect. Het was een zeer gezellig en ontspannen sfeertje. Wilma begon met de behandelingen en ik lekker tussendoor foto's maken. Binnenkort zal de website online staan. Hier onder een hele kleine selectie van de foto's die gemaakt zijn.

Bedrijfsreportage-Zalencentrum-van-Veen

Bedrijfsreportage Zalencentrum van Veen Voor de nieuwe website mocht ik foto's maken bij Zalencentrum van Veen. Altijd weer gezellig als ik daar kom. Ik heb veel verschillende foto's gemaakt. Zalencentrum van Veen zit in Witten waar je gastvrij kunt genieten van een gezellige sfeer. Je kunt er terecht voor verschillende feesten zoals bruiloften maar je kunt er ook zalen huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops etc. Maar ook een heerlijk familie diner behoort tot de mogelijkheden. Hier onder een kleine impressie van de sfeer en mocht je meer bedrijfsfotografie willen bekijken kijk dan hier.

Bedrijfsfotografie-Beauty For You-Assen

Bedrijfsfotografie Beauty For You Mag ik jullie voorstellen aan Brenda, Lianne en Sharon van Beauty For You Assen. Ik mocht daar laatst bedrijfsfotografie doen voor onderanderen hun website. Toen ik daar aan kwam was alles tot in de puntjes verzorgt. Zij hadden zelf voor een model gezorgt, en wat bleek, het model was een bruidje van mij van 2 jaar geleden. Dat was wel heel erg leuk en heel ontspannen voor iedereen. Tijdens de fotoreportage in de salon liep ik wat heen weer van ruimte naar ruimte om detail foto's en sfeer foto's te maken. Ik heb ook foto's van […]