Share Button

Wilma’s Saloon

 

Vandaag mocht ik naar Wilma’s Saloon voor een bedrijfsreportage. Daar aangekomen werd ik al hartelijk en gastvrij ontvangen door Wilma. Onder genot van een bakje koffie hebben we besproken wat de bedoeling was voor de website samen met model Atsje en Bart van BS Connect. Het was een zeer gezellig en ontspannen sfeertje. Wilma begon met de behandelingen en ik lekker tussendoor foto’s maken. Binnenkort zal de website online staan. Hier onder een hele kleine selectie van de foto’s die gemaakt zijn.

2 Comments

  1. Ton en Corry Halsema schreef:

    Wij,(mijn man en ik) komen al 12 jaar bij Wilma en zijn blij met de behandelingen en de fijne lunch die wij krijgen. Wij komen voor gezichtsbehandeling en pedicuren. Hopen nog lang in de salon te komen

  2. Wilma schreef:

    Lieve Cor en Ton wat ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn. We maken er samen altijd een Lekker ontspannend feestje van. Ik hoop ook dat nog jaren samen met jullie te doen. Dikke kus van Wilma.???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!