Zwangerschapsfotografie

Wat een geweldig nieuws je bent zwanger en er is nieuw leven op komst! En om dit nieuwe leven al op foto vast te kunnen leggen nu het nog vertrouwd in jou buik zit vindt ik één van de mooiste momenten. Een mooie herinnering aan een nieuwe tijd in jullie leven.

Hierbij werk ik op een door jullie eigen gekozen locatie. Dit kan zijn bijvoorbeeld bij jullie thuis in een vertrouwde omgeving of op een mooie buiten locatie. Op locatie, en in jullie eigen omgeving, werk ik met daglicht. Dit geeft de mooiste resultaten. Het is ook mogelijk om eigen spulletjes mee te nemen, bijvoorbeeld  knuffeltjes, het eerste setje kleding etc.

Maar wat voor kleding moet je dan voor buiten aantrekken? Mijn advies is om het liefst effen kleding te dragen en geen prints op de kleding. Eventueel een jurk of rok met kleine bloemetjes is ook goed. Rustige kleuren zoals aardetinten doen het heel erg goed. Zwart, bruin, beige, grijs, creme, legergroen, kaki, okergeel, roestbruin en natuurlijk denim doen het heel goed in de natuur.

En wat trek je dan binnen aan. Mooie lingerie en kleding met kant maar ook een simpel hempje of groot wit overhemd met een spijkerbroek (hoeft niet dicht te kunnen) doet het heel goed.

Nog meer voorbeelden zijn te vinden op de blog!

 

Zwangerschap op locatie

Zwangerschap bij je thuis