Share Button

Zwangerschapsreportage

In oktober mocht ik de zwangerschapsreportage doen van Ingmar en Nathalie. Wij hadden afgesproken bij het vennetje van Terhorsterzand. Toen zij daar kwamen waren ze toch best wel een beetje zenuwachtig. Eigenlijk vonden zij het allebei helemaal niet zo fijn om op de foto te gaan. Wat moeten wij doen, hoe moeten wij staan zo begon het. Nou dat was snel over hoor. We zijn lekker gezellig aan de wandel gegaan en her en der foto’s gemaakt met aanwijzingen van mij. En volgens mij hebben zij het er prima vanaf gebracht al zeg ik het zelf ;-). En het was echt genieten van de prachtige herfstkleuren en het heerlijke weer. Toch wel één van mijn favoriete jaargetijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!