Share Button

Newborn Jellien

Wat een mooie bijzondere ochtend was het. Ik mocht weer op pad voor een newborn meisje Jellien van 1 week oud. Dit was een speciaal moment. Het begon ongeveer 1,5 jaar geleden. Toen mocht ik van 3 vriendinnen, die alle 3 tegelijk zwanger waren, een mooie zwangerschapsreportage maken. Na deze reportage zou ik ook de newbornreportage doen van Edward en Mareille want zij hadden een kadobon gekregen op de babyshower van Joep. Maar toen kreeg ik het bericht dat Joep in de 35ste week van de zwangerschap was overleden. Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van Mareille dat ze in blijde verwachting was van een dochtertje en of ik de newbornreportage wilde doen. Natuurlijk wilde ik dat doen. En wat zijn papa en mama verliefd op Jellien. Zo mooi om te zien. Natuurlijk hebben we ook nog even over Joep gepraat. In een aantal foto’s is hij er ook een beetje bij. Het panda beertje is van Joep die houd Jellien vast, En op de baby kamer hangt een vliegtuig met herinneringen aan Joep. En wat een heerlijk moppie is Jellien. Ze deed het super goed. We hadden een paar keer een klein ongelukje hahaha wat ook even op de foto staat. Edward en Mareille geniet lekker van jullie meisje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!