Share Button

Newborn lifestyle Guus

Jeetje wat een rare tijd op dit moment.  Door de corona lockdown mocht ik niet meer fotograferen maar werd ik volledig beschikbaar gesteld voor mijn werk in het umcg (niet op een corona afdeling). Een ontzettende bijzondere tijd. Maar eindelijk mocht ik dan toch weer fotograferen. Zo wat was dat onwennig met al die regeltjes maar oh zo fijn om weer te mogen fotograferen. Soms wat onwennige situaties maar gelukkig is iedereen zo ontzettend begripvol. Alles heeft dus een tijdje stil gelegen maar nu eindelijk heb ik de tijd om weer een aantal blogjes te plaatsen. Dit wordt de blog van de newbornlifestylereportage van kleine Guus van 2,5 week oud. Het is al weer een tijdje geleden. Zijn grote trotse broer Mart was zo lief voor zijn kleine broertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!