Share Button

Cakesmashreportage Sinne

Dit keer mocht ik een cakesmashreportage doen bij de mensen thuis omdat mijn studio nog steeds gesloten is. Toen ik bij Sinne kwam hadden papa en mama al ruimte gemaakt en alles mooi versiert voor de cakesmashreportage. Papa had ook al een mooie taart gemaakt voor de cakesmash. Sinne begreep er helemaal niks van. Wat gebeurd er toch allemaal in de woonkamer. Ondanks dat Sinne niet uitbundig wilde lachen heb ik toch mooie foto’s van haar kunnen maken. Op een gegeven moment nam ze een duik in de taart hahaha. Zo zie je maar weer op locatie is er van alles mogelijk. Stiekem vind ik op locatie fotograferen veel leuker dan in de studio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!