Share Button

Newborn Eljańe

Dit is kleine Eljańe van 2 weekjes oud. Een prachtig mooi moppie. Mama was nog een beetje bang of het wel licht genoeg was in hun huis want ze zijn druk met een verbouwing. En of ik dan ook lampen mee kon nemen. Ik werk altijd met daglicht in elke situatie dus had ik geen lampen mee. Ik kon mama geruststellen dat het goed zou komen. En zie het resultaat. Er zijn altijd wel lichte plekjes in huis. Eljańe was lekker rustig. Haar grote zus Jińly was heel lief voor haar. Zij wilde niet aldoor op de foto dus af en toe Jińly er even weer bij en dan weer verder met papa en mama zodat Jińly weer lekker kon spelen. Van Jińly heb ik ook de newbornreportage mogen doen. Tijdens de fotoreportage plaste Eljańe papa nog even nat. Tussendoor nog even een voeding en Eljańe was gelijk weer rustig. Hier onder een hele uitgebreide serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!