De Kruimel-Milan en Simone-Trouwen-20 Juli 2019

Share Button

Milan & Simone

Zaterdag 20 juli mocht ik de trouwreportage doen van Milan en Simone. Weeralarmen vlogen om onze oren maar wat hebben wij een mazzel gehad. Het begon voor mij bij de ouders van Milan thuis. Daar stond Milan al te wachten en werd hij toch al wel een beetje zenuwachtig. Er stond een mooie rode eend op de oprit. Dit was een mooie verrassing voor hun. Toen ik klaar was met foto’s maken ben ik snel vertrokken naar Simone om daar de voorbereidingen te fotograferen.

Toen ik bij Simone kwam was de make-up en het haar al gedaan. Simone werd geholpen door haar moeder met het aantrekken van de prachtige jurk. De jurk werd door Simone nog zelf even aan het gordijn gehangen voor de foto’s.

Toen Simone klaar was werd er nog even een appje naar Milan gestuurd dat zij zover was. Even later kwam Milan aanrijden in de rode eend om zijn prachtige bruid op te halen.

Wij zijn eerst nog even bij de vader van Simone langs geweest omdat hij niet bij de ceremonie aanwezig kon zijn. Daarna zijn wij vertrokken naar het bos voor de fotoreportage.

Na een uur fotograferen in het bos zijn we naar de Olde Looierij in Hoogeveen gegaan om daar nog mooie foto’s te maken. Maar goed dat zij deze locatie nog geregeld hadden want toen wij vertrokken daar naar toe begon het flink te regenen.

Daarna zijn wij vertrokken naar de Kruimel in Gasselte. Daar zouden Milan en Simone in de tuin trouwen maar helaas het begon vreselijk hard te regenen dus de ceremonie werd verplaatst naar de serre. Na de ceremonie was het wel weer lekker droog en mooi weer. Tijdens de ceremonie werd er handfasting gedaan. Dit is een keltisch gebruik.

Na de ceremonie werd er getoost en een taart aangesneden. En daarna relaxen en groepsfoto’s maken. De Kruimel heeft een prachtige tuin en achter de tuin een prachtige bloemenweide en daar moest ik natuurlijk nog even foto’s maken met Milan en Simone.

Nog even wat foto’s maken tijdens de barbecue en daarna was het voor mij afgelopen. Milan en Simone bedankt voor deze prachtige dag en heel veel geluk samen.

2 Comments

  1. Carla Sieben schreef:

    Wat een prachtige foto’s van een mooie, emotionele en liefdevolle dag. Bedankt Kim, je was geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!