Bruidspaar Geke en Danique de Bospub 21 Augustus 2021

Share Button

Bruidspaar Geke en Danique

21 augustus 2021 werd voor Geke en Danique een bijzondere dag. Gelukkig was dit allemaal weer mogelijk ondanks de Corona. Het begon voor mij bij hun thuis. Daar was Danique al druk bezig met haar voorbereidingen.Om het huis heen was alles al mooi versiert voor een feestavond. Langzaam begon toch de spanning wat toe te nemen voor Danique want Geke zou haar al op komen halen maar Danique was nog niet helemaal klaar.

Geke kwam in een prachtige oude auto aan. Nadat zij elkaar hadden gezien en nog even wat foto’s rond om het huis gemaakt zouden wij vertrekken voor de fotoreportage. Maar de auto wilde niet meer starten dus dat moest eerst even verholpen worden.

We hadden best een strak tijdsschema dus de auto gooide wel een klein beetje roet in het eten. We gingen eerst naar het huis van de opa en oma van Geke om daar foto’s te maken en toen gingen we door naar een landgoed om foto’s te maken. Toen wij daar klaar waren wilde de auto weer niet starten. Gelukkig waren de startkabels mee en moest mijn auto even paraat staan. Helaas konden wij hier door niet meer naar de heide en hebben wij even de plannen iets bij moeten stellen en gelijk naar de Bospub gereden waar de ceremonie zou plaats vinden.

Nog even wat foto’s met de hond Nova gemaakt en toen moesten Geke en Danique zich terugtrekken want de gasten kwamen al aan. De ceremonie vond plaats in het amfitheater. Zo super leuk en knus en het personeel ontzettend attend en vriendelijk. Na de ceremonie was er nog een barbecue. Daar heb ik nog wat sfeer foto’s van gemaakt en toen was het voor mij gedaan.

Geke en Danique bedankt voor deze geweldig dag met jullie en heel veel geluk samen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!