Share Button

Kleine Lucas

Laatst mocht ik deze prachtige mensen fotograferen. Ik kom bij hun thuis en dan zie je zo’n prachtig mooi ventje in de armen bij papa liggen en dan smelt ik al helemaal. En zo mooi om te zien hoe papa en mama met Lucas zijn. Vol trots zitten zij naar hun zoontje te kijken. Tijden de fotoreportage deed Lucas het super goed. Ik heb ook veel details kunnen fotograferen. Zoals de prachtige haartjes van Lucas. En dat mooie mondje. En natuurlijk die kleine handjes en voetjes. Die details maken het zo mooi en speciaal omdat newborns zo snel groeien en dan is het echte kleine er snel van af. 

Lijkt het je nou ook zo mooi om prachtige foto’s te krijgen van je newborn neem dan al tijdens de zwangerschap contact met mij op.

Voor meer voorbeelden van newbornreportages klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!