Trouwreportage Harm en Lieke-21 Februari 2020

Share Button

Trouwreportage Harm en Lieke

Vrijdag 21 februari was de bruiloft van Harm en Lieke. Na een week met veel regen en wind zou het deze dag een stuk beter en droger zijn gelukkig. Het begon voor mij bij de ouders van Lieke. Toen ik daar kwam zat Lieke al in de make-up en werd het haar in de krul gezet.

Snel even wat foto’s bij Lieke gemaakt en toen moest ik snel naar Harm. Daar kon ik de voorbereidingen fotograferen van Harm en hun zoontje Daan. Daan mocht papa helpen met de stropdas om doen.

Snel weer terug naar Lieke om het aantrekken van de jurk te fotograferen. Lieke werd geholpen door haar moeder. En er moest ook nog even wat aan de jurk gerepareerd worden.

Toen Lieke klaar was kon Harm, samen met Daan, haar ophalen. Nog even naar binnen om een bakje koffie te nemen en toen zijn wij vertrokken naar de oude suikerfabriek in Groningen voor de fotoreportage. Een prachtige locatie maar wat was het ontzettend koud binnen. We hebben eerst wat foto’s met de kinderen Daan en Liv gemaakt. Na een half uurtje heeft opa de kinderen weer meegenomen zodat wij nog even foto’s konden maken zonder de kinderen. De nicht van Harm was mee om mij te assisteren. Tijdens de fotoreportage werd Lieke steeds kouder en kreeg zelfs blauwe lippen. Dus we zijn optijd gestopt en vertrokken naar de ouders van Lieke voor een lekker lunch pauze.

Ik ben wat eerder vertrokken naar de Stefanuskerk aan de Noorddijk te Groningen waar de huwelijkceremonie zou plaats vinden. Prachtig mooi kerkje. Toen alle gasten aanwezig waren kwam Harm met de beide kinderen eerst binnen. Daarna kwam Lieke met haar vader binnen. Bij binnenkomst werd er nog live muziek gespeeld door de broer en zus van Lieke.

Na de ceremonie gingen de gasten en ik naar Rietland om het bruidspaar op te wachten. Even een toost met elkaar en toen een heel klein taartje aansnijden en genieten van een heerlijke high tea. Na de high tea werden er nog groepsfoto’s gemaakt en wat stukjes gedaan en daarna een buffet.

 

Harm en Lieke heel veel geluk en liefde samen met Daan en Liv! En bedankt voor deze prachtige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!