Share Button

Bedrijfsfotografie Beauty For You

Mag ik jullie voorstellen aan Brenda, Lianne en Sharon van Beauty For You Assen. Ik mocht daar laatst bedrijfsfotografie doen voor onderanderen hun website. Toen ik daar aan kwam was alles tot in de puntjes verzorgt. Zij hadden zelf voor een model gezorgt, en wat bleek, het model was een bruidje van mij van 2 jaar geleden. Dat was wel heel erg leuk en heel ontspannen voor iedereen. Tijdens de fotoreportage in de salon liep ik wat heen weer van ruimte naar ruimte om detail foto’s en sfeer foto’s te maken. Ik heb ook foto’s van verschillende behandelingen gemaakt. Natuurlijk moesten er ook een paar portetten geschoten worden van de lieve meiden maar dat vonden ze eigenlijk maar niks haha. Hier onder een uitgebreide preview. Voor meer voorbeelden kijk dan onder bedrijfsfotografie op deze website. Mocht je zelf ook foto’s nodig zijn van je bedrijf voor website of andere doeleinden mail dan voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!