Erjan en Meagan-Landgoed Lemferdinge-27 september 2019

Share Button

Erjan en Meagan

Wat een bijzonder dag was 27 september. En ook nog extra bijzonder voor mij want Erjan is een collega van mij bij de pathologie. Het begon voor mij met het ophalen van Erjan en Meagan. Zij reden met mij mee in de auto op weg naar de Braak voor de fotoreportage. Ze waren niet traditioneel gekleed in bruidskleding maar hadden kleding aan die met Larpen te maken heeft want dat doen zij heel graag samen. We hebben heerlijk rond gewandeld bij de Braak en foto’s gemaakt. Het prachtige bloemstuk en wandel stok waren gemaakt door Bloemenatelier Maureen.  Nog even een plaspauze ingelast bij de nabij gelegen sportschool en toen zijn wij vertrokken naar Landgoed Lemferdinge. Ik heb ze snel afgezet op de parkeerplaats en toen op naar de gasten want de ceremonie kon beginnen. Meagan werd wegegeven door haar vader. Met een lach en een traan was het een mooie ceremonie. De trouwambternaar Juliette had er weer een prachtig levensloop verhaal van gemaakt. Prachtige ringen werden aan elkaars vinger geschoven. Na de ceremonie werd er getoost en een prachtige taart aangesneden. Daarna was het borreltijd. Toch heb ik even het groepsfoto moment wat naar voren geschoven ivm het weer. En dat was maar goed ook want we hadden de laaste groep op foto en toen begon het te regenen. Ik heb nog wat sfeer foto’s gemaakt en toen mocht ik naar huis om mij om te kleden want ik mocht op de avond gezellig gast zijn samen met een aantal collega’s.

Lieve Erjan en Meagan bedankt voor deze prachtige dag en heel veel geluk samen!

4 Comments

  1. Anneke Hilbrands schreef:

    Een schitterende reportage

  2. Marian Bulthuis schreef:

    Mooie foto’s! Wat een geweldige locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!