Share Button

Huwelijk Daan en Lianne

19-09-2019 wat een prachtige datum en een prachtige dag voor het huwelijk van Daan en Lianne. Het begon voor mij met de voorbereidingen van Lianne bij haar moeder thuis. Er heerste een gezonde spanning. Toen ik daar aan kwam werden er prachtige bloemen voor het huis gezet. Bij Lianne was haar lach niet van haar gezicht te krijgen. Die was volop aan het genieten.

Toen Lianne klaar was kwam Daan zijn prachtige bruid ophalen. Hij was zo ontzettend zenuwachtig. De familie stonden allemaal vol trots te kijken.

Toen zijn wij vertrokken naar het bos in Emmen voor de fotoreportage. Het was gewoon genieten met dit prachtige weer. Daan bleef eerst nog wat zenuwachtig maar volgens mij ging het snel al stukken beter. Toen het tijd was om naar het gemeentehuis te gaan begonnen de bibbers weer.

Nog even een broodje gegeten bij de auto en toen ben ik snel vertrokken naar het gemeentehuis van Emmen. Daar stonden de gasten lekker in het zonnetje te wachten op Daan en Lianne.

Na de ceremonie zijn we vertrokken naar restaurant ’t Nije Hemelriekje. Daar stond een prachtige taart om aan te snijden. En was alles mooi versiert. We hebben nog groepsfoto’s gemaakt en ben ik nog even met Daan en Lianne bij het water foto’s gaan maken. Ik heb nog even wat sfeer foto’s gemaakt van het buffet en toen mocht ik naar huis. Daan en Lianne het was een top dag met jullie. Heel veel geluk samen.

1 Comment

  1. Lydia Rengers schreef:

    Wat een mooie foto’s!! Hartelijk gefeliciteerd lieve Lyanne en Daan! Alle goeds voor jullie huwelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!