Share Button

Newbornreportage Kleine Jax

Inmiddels is de vakantie weer een paar weekjes voorbij en heb ik weer tijd om wat nieuwe bloggen te plaatsen. Vlak voor mijn vakantie mocht ik newborn Jax fotograferen. Volgens mij was Jax hier ongeveer 3 weekjes oud. Een aantal jaren geleden mocht ik ook de newbornreportage van zijn grote zus Lauren fotograferen. Jax was heel lekker rustig en Lauren die moest eerst even de kat uit de boom kijken. We hebben de foto’s gemaakt in de slaapkamer van papa en mama en ook even op het kamertje van Jax. Lauren was wel heel erg lief voor zijn broertje. En ik kon het niet laten om ook even een paar foto’s van Lauren te maken. In deze blog een hele kleine serie die gemaakt is. Voor meer voorbeelden van newbornreportages kijk dan eens hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!