Share Button

Cakesmash Brecht

In juli mocht ik dit prachtige moppie fotograferen. Een cakesmash. Kleine Brecht is al weer 1 jaar. Ik heb al heel vaak foto’s mogen maken zowel van papa en mama en de bruiloft maar ook de zwangerschappen en newbornreportages van haar broers Jurne en Jelger. Maar helaas kon ik de newbornreportage niet doen van kleine Brecht. Maar gelukkig vroegen papa en mama mij weer om een cakesmash te fotograferen. Dit heb ik ook van Jurne en Jelger gedaan in mijn studio.

Ja zeker ik doe nog steeds cakesmash shoots maar niet meer in mijn studio. Mijn studio heb ik niet meer. Daarom doe ik de cakesmash shoots bij de mensen thuis. Je mag zelf je plekje versieren maar natuurlijk kan ik daar ook bij helpen.

Hier onder kan je ook nog even de “making of” zien.

Altijd leuk als je dit soort “behind the scene” foto’s krijgt van je klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!