Wie ben ik en wat doe ik?

Hi, ik stel mij graag even aan je voor.

Mijn naam is Kim Kroeze, ik ben woonachtig in Assen (Drenthe). Sinds juli 2007 ben ik werkzaam als zelfstandig fotograaf. In mijn jeugd was ik al gefascineerd door fotografie, doordat je alle mooie, fantastische, maar ook gevoelige herinneringen vast kunt leggen en voor altijd bij je kunt houden. Ik heb de mogelijkheid gehad om van mijn hobby mijn werk te maken.

Met name het vastleggen van mensen in trouw-bruidsreportages, zwangerschapsfotografie en baby-kinderfotografie is mijn specialisme. Fotograferen is meer dan alleen ‘het plaatje schieten’. Het vastleggen van de gevoelens, emoties van geluk en liefde staan voorop. Andere facetten van fotografie spreken mij ook aan, zoals de natuur die zich ontluikt in de lente of een product dat moet worden aangeprezen zodat iedereen het wil hebben. Ook dat is emotie, dus voor mij een uitdaging om het op foto over te laten komen zoals de opdrachtgever het bedoeld heeft.

Ik doe fotoshoots op locatie. Bijvoorbeeld in jouw eigen leefomgeving of we gaan naar buiten naar een prachtige omgeving.

 

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk en de verschillende mogelijkheden? Ik ben zeker nieuwsgierig naar uw wensen!!!