Zwangerschapsreportage-Studio-Bianca Thomas en Eva

Share Button

Zwangerschapsreportage Bianca

 

Een tijdje geleden waren Bianca, Thomas en Eva bij mij in de studio voor weer een mooie zwangerschapsreportage. Ik heb , toen Eva nog in de buik zat, ook foto’s gemaakt en nu mocht ik weer. Ik heb ook foto’s mogen maken van Eva als newborn en nu is het wachten op haar broertje of zusje. Als het allemaal goed gaat mag ik die ook op foto zetten. Tijdens de zwangerschapsreportage deed Eva het nu ook weer super goed, wat een lache bek. En Bianca is weer prachtig zwanger. Zij hadden ook nog vingerverf meegenomen zodat Eva wat moois op de buik kon schilderen. Voor meer voorbeelden van een zwangerschapsreportage kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!