Zeegse-Gezinsreportage-Schippers-September

Share Button

Zeegse Gezinsreportage

In September mocht ik weer een gezinsreportage doen van de familie Schippers. Ik heb ze al veel vaker mogen fotograferen. Nu mag ik eindelijk de blog laten zien. Want toen de fotoreportage was, in September, moest dit nog even een tijdje geheim blijven voor andere familieleden. Er zouden namelijk foto’s kado gegeven worden. Tijdens de fotoreportage was het prachtig warm weer. De heide nog mooi in bloei. Prachtig die paarse tinten.  Terwijl ik nu de blog zit te maken brand bij mij de kerstboom al weer. Maar wat snak ik weer naar dat mooie weer. Zo genieten om buiten te fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!