Tweeling Leon en Tristan-Babyreportage

Share Button

Tweeling Leon & Tristan

Ik stel jullie even voor aan de tweeling Leon en Tristan. Deze twee kanjers zijn op 7 september geboren. Wel een paar weekjes te vroeg. Deze fotoreportage vond ik super leuk om te mogen doen want de papa is een collega van mij op de pathologie. Dat vind ik dan toch weer extra speciaal. Ik heb vorig jaar de bruiloft mogen fotograferen en nu deze twee mooie mannetjes. Tijdens de fotoreportage waren ze lekker rustig. Tristan viel gewoon tijdens het fotograferen in slaap. En Leon stak nog even de tong uit naar papa. Even later viel ook hij lekker in slaap. Mama wist duidelijk wat ze wilde. Geen poespas maar gewoon mooie foto’s van de kids. Hier onder een kleine serie van de fotoreportage. Op de blog kan je nog andere fotoreportages bekijken.

5 Comments

 1. Marian Bulthuis schreef:

  Wat zijn ze toch lief!!! Mooie foto’s, Kim

 2. Sander Bruining schreef:

  Wat een geweldige, prachtige foto’s! Leuke namen en schattige jongens!
  Ik moet het glad gemist hebben, maar Meagan en Erjan: Van harte gefeliciteerd! Hier mag je echt trots op zijn!
  Prachtig gefotografeerd ook zeg, zo scherp en mooie composities!

 3. Juliette schreef:

  Lieve Meagan en Erjan, wat een prachtig tweetal hebben jullie op de wereld gezet en wat heeft Kim ze mooi gefotografeerd.
  Ik was al zo nieuwsgierig naar ze…Volgens mij lijkt de één op papa en de ander op mama? Mooie heldere oogjes. Ik hoop dat jullie ontzettend van ze genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!