Trouwreportage Marcel en Daniëlle-van veen-witten

Share Button

Trouwreportage Marcel en Daniëlle

Vrijdag 31 augustus ging ik weer op pad voor een prachtige dag met bruidspaar Marcel en Daniëlle. Het begon voor mij bij hun thuis waar Daniëlle al druk bezig was met de voorbereidingen met hulp van haar moeder. Toen ik over de gallerij naar hun huis liep zag ik door het raam dat de kapster al druk bezig was.  De bruidsjurk hing ook al klaar midden in de woonkamer. Het was allemaal wel een beetje spannend. Haar moeder was namelijk al dagen druk geweest met van alles en nog wat. Zij heeft ook het prachtige bruidsboeket gemaakt.

Toen Daniëlle klaar was kwam Marcel haar ophalen. We zijn toen met z’n allen eerst naar het werk van Daniëlle gegaan om daar met de bewoners twee heerlijke taarten te eten. En daarna zijn wij naar de Gasterense duinen gegaan voor de fotoreportage.

De bruidsmeisjes zijn eerder weg gegaan zodat wij samen nog wat mooie foto’s konden maken. We wilden ook nog even tussendoor wat eten maar door alle hectiek was het beleg en drinken vergeten dus maar wat heerlijke krentebollen naar binnen gewerkt. Toen ben ik wat eerder vertrokken naar Zalencentrum van Veen in Witten waar het huwelijk plaats vond. Toen Marcel en Daniëlle aankwamen zat iedereen al buiten te wachten.

Na de ceremonie werd er binnen nog een prachtige taart aangesneden. Alles was er mooi versiert door de familie. Na het eten van de taart hebben we nog groepsfoto’s gemaakt en daarna nog even wat foto’s van het buffet. Toen was het voor mij weer afgelopen. Marcel en Daniëlle heel veel geluk en liefde samen.

7 Comments

 1. Danielle schreef:

  Heel erg bedankt Kim! Heel mooi gedaan. Kunnen we alvast wat foto’s zien. Bedankt dat jij deze dag van ons vast hebt gelegd.

 2. Karin van der Heide schreef:

  Ik vond het een fantastische dag om mee te maken en vind de foto’s die je hiervan gemaakt hebt ook super mooi!

 3. Fenny schreef:

  Wat een fantastische foto’s! Het is dat 8k al getrouwd ben, anders wilde ik jou als fotograaf.

 4. Okkien schreef:

  Prachtige foto’s. En gemaakt in een heel ontspannen sfeer. Top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!