Trouwreportage Hellendoorn-Elwin & Susanne-15-9-2017

Share Button

Trouwreportage Elwin & Susanne

Wat een bijzondere mooie dag was vrijdag 15 september. Ik mocht de trouwreportage doen van Elwin en Susanne. De familie van Susanne heeft een bijzonder plekje in mijn hart want ik heb nu alle drie de dochters mogen fotograferen bij hun huwelijk en ook nog andere fotoreportages mogen doen. Het was vroeg opstaan want ik mocht eerst naar Elwin in Hellendoorn om zijn voorbereidingen vast te leggen. Wat erg jammer was is dat Elwin zijn been heeft gebroken tijdens zijn vrijgezellenfeest. Dus Elwin was een stuk minder mobiel. Hierdoor konden ze ook nog niet eens op huwelijksreis dus dit was wel even een kleine domper voor hun. Er was nog een minpuntje want we mochten geen foto’s maken bij een locatie waar zij zo graag wilden. Maar natuurlijk hadden wij nog andere prachtige plekken uitgekozen om foto’s te maken. En wat was het prachtig weer. Dit maakte al weer veel goed. Nadat ik bij Elwin was geweest ging ik nu voor de derde keer naar het huis van de ouders van Susanne. Toen ik binnen kwam was het weer als vanouds. Bij Susanne werd de make-up al aangebracht en ondertussen wist ik mijn weg te vinden in huis om de jurk te fotograferen. Tijdens het aankleden werd Susanne geholpen door haar moeder en beide zussen. Toen Elwin Susanne op kwam halen had hij wel even wat ondersteuning nodig van zijn vader. Nu moest ook Susanne achter het stuur wat ik eigenlijk wel heel erg stoer vond. Ze wilde eerst even een proefrondje rijden en toen zijn wij vertrokken voor de fotoreportage. Tijdens de fotoreportage werd ik goed geholpen door een vriendin van Susanne. Na de fotoreportage gingen wij naar landgoed de Uitkijk waar het huwelijk plaats vond. Susanne werd weggeven door haar vader. Na het huwelijk werd er getoost en een mooie taart aangesneden. Daarna mocht ik nog wat groepsfoto’s maken en toen was het voor mij gedaan. Elwin en Susanne ik vond het super bijzonder om ook bij jullie huwelijk te mogen zijn. Veel geluk en liefde samen. Voor meer voorbeelden van trouwreportages kijk op de website onder trouwen of op de blog.

12 Comments

 1. Tineke Klein schreef:

  geweldig…..wat een prachtige foto”s….wat een prachtig bruidspaar…wat een knappe fotograaf… zulke mooie composities…Elwin en Susanne lijken wel professionals…wat fotogeniek zijn ze hier…Erg onder de indruk!!! Mijn complimenten….

 2. Nico schreef:

  Kim,wat zijn de fotoos weer super mooi geworden!,

 3. Josien schreef:

  Gefeliciteerd! Wat een fantastische foto’s! De liefde spat ervan af!

 4. Ilona Dijkstra schreef:

  Wauw…. wat een prachtige foto’s. Echt.. mooi om te zien hoe de bruiloft vanaf het begin Is gegaan.. erg ontroerend.. liefs ilona

 5. Esther de Witte schreef:

  Prachtig! Zo veel liefde en wat een prachtig stralend paar!

 6. Richard en Francien schreef:

  Mooie foto’s Kim! Prachtig bruidspaar!

  Groetjes Richard en Francien

 7. Wendy schreef:

  Super Kim!! Niet voor niets onze familie fotograaf!

 8. Verliefd schreef:

  Hele mooie reportage van een overduidelijk dolgelukkig stel!
  Groetjes,
  Jasmine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!