Trouwreportage-Frank en Ingrid-Amshoff-Kielwindeweer

Share Button

Trouwreportage Frank en Ingrid

Na mijn vakantie was het weer vol aan de bak. Vrijdag 24 augustus ging ik eerst naar Frank om zijn voorbereidingen te fotograferen. Het was vroeg en ik was net even eerder bij Frank dan zijn ouders. Het was ook nog even puzzelen voor Frank want hij had zijn das los getrokken en hoe dat weer goed moest was even een dingetje.

Toen Frank helemaal in pak was ging ik naar Rolde. Daar was Ingrid al druk bezig met de voorbereidingen. We wilden eigenlijk de jurk in de tuin ergens hangen maar het had geregend dus was de hal een mooi alternatief. Ingrid werd geholpen door haar moeder en zusje.

Na dat Ingrid klaar was kwam Frank haar in een mooie witte Kever ophalen. Toen Frank aanbelde werd de deur open gedaan door de moeder van Ingrid. Er werd nog even een klein traantje door Ingrid weggepinkt en toen met een stralende lag op pad voor de fotoreportage. We hadden twee locaties. We gingen eerst naar het stadspark in Groningen en toen naar de oude suikerfabriek. Het waaide stevig en dat merkte Ingrid ook want haar sluier ging veel de lucht in. We waren nog even bang dat de sluier in het water terecht zou komen.

Na de fotoreportage nog even weer naar het huis van de ouders van Ingrid. Daar hebben we nog even snel wat gegeten en toen ben ik vast vertrokken naar Kielwindeweer naar de Amshoff. Er zou in eerste instantie buiten getrouwd worden maar dat liet het weer niet toe en werd er getrouwd in het kerkje. Vlak voor het bruidspaar aan kwam rijden had het stevig geregend. Maar toen het bruidspaar aan kwam scheen het zonnetje weer maar was het onder de bomen nog lekker aan het druppen. Ingrid werd door haar vader weggegeven. Toen eenmaal de ceremonie was begonnen was er heel eventjes paniek want de zus van Ingrid had de ringen niet mee naar binnen genomen. Gelukkig had zij ze snel gevonden.

Na de ceremonie werd er buiten getoost en een prachtige taart aangesneden. Toen nog de groepsfoto’s maken. En Ingrid wilde heel graag haar boeket gooien. Nog even borrelen en toen een barbecue. Daar heb ik nog wat foto’s van gemaakt en toen mocht ik naar huis. het was een prachtige dag. Frank en Ingrid heel veel geluk en liefde voor jullie en bedankt voor de prachtige dag.

3 Comments

 1. Frank en Ingrid schreef:

  Super mooie Foto’s Kim!! We kunnen niet wachten om alle foto’s te bekijken en naar het uiteindelijke album! Maar eerst genieten we nog even van Toscane 😉

 2. Luuk Heis schreef:

  Prachtig en Gelukkig Paar, de gasten waren ook allemaal in een uitmuntende stemming. Ja dat is ook op deze fotoreportage duidelijk te zien.

  Wij wensen jullie een gelukkig en heel lang huwelijk toe.

  Diny en Luuk.

 3. Prachtige foto’s van een beeldschoon paar!!!

  Marjorie Hoeksema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!