Trouwreportage Emiel en Marieke 21 Juni 2019

Share Button

Emiel en Marieke

21 Juni was dan eindelijk de trouwdag van Emiel en Marieke. De dag begon heel mooi. Toen ik bij Emiel en Marieke thuis was om de voorbereidingen te fotograferen werd het toch erg slecht weer. De prachtige ballonnen die buiten stonden vielen op de grond. Marieke zat al boven. Het haar van Marieke werd gedaan door haar schoonzusje en de make-up door de buurvrouw. Beneden was Emiel al bezig met de voorbereidingen. Hij werd geholpen door zijn vader. Het was wel een beetje een hectisch gebeuren want er was toch wel wat spanning over het “mooie” weer.

Toen het zover was om te vertrekken naar Zeegse voor de fotoreportage werd het gelukkig weer droog. Emiel kon zijn mooie bruid eindelijk zien. Nog even snel een paar foto’s bij hun in de hal.

 

Marieke en Emiel hadden een mooie schommel gemaakt om te gebruiken bij de fotoreportage. Daar zijn wij gelijk mee aan het werk gegaan. Toen nog snel even foto’s maken zonder de schommel want er kwam weer een dikke bui regen aan. Even 20 minuutjes schuilen en toen konden wij weer verder. Even later kwamen de daggasten ook naar de vlakte om groepsfoto’s te maken. Toen wij klaar waren kwam een aantal motoragenten (collega’s Emiel) aan om Marieke en Emiel te begeleiden naar het gemeentehuis van Roden voor de ceremonie.

Na de ceremonie zijn wij met z’n allen vertrokken naar de Postwagen in Tolbert. Daar heb ik nog even een paar foto’s gemaakt en toen was het voor mij al weer afgelopen. Emiel en Marieke dank jullie wel dat ik bij deze prachtige dag mocht zijn en veel geluk samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!