Trouwreportage Drents Archief-Wim en Henriët-7 Juli 2017

Trouwen Drents Archief
Share Button

Trouwreportage Drents Archief

7-7-2017 de dag voor veel bruidsparen. Ik mocht de trouwreportage van Wim en Henriët doen. Ze waren mooi op tijd om mij te boeken want ik heb na hun nog veel bruidsparen moeten teleurstellen voor deze dag. En wat een top dag was het. Het begon voor mij bij Henriët thuis waar Joyce van JoyceHairfun al bezig was om de kinderen een mooi kapsel te geven. Het was al een drukte bij hun thuis maar zeer relaxed allemaal. Ik heb even wat foto’s gemaakt toen Henriët in de make-up ging. Daarna ben ik naar Wim toe gegaan voor de voorbereidingen. Samen met zijn zoon heeft hij zich aangekleed en toen ging ik weer naar Henriët om daar het aankleden vast te leggen. Henriët werd o.a. goed geholpen door haar broer. Prachtig om dat te zien tijdens het aantrekken van de jurk. Nadat Wim en zijn zoon de dames kwam ophalen zijn wij vertrokken naar de Hunnenbedden van Rolde om daar eerst foto’s te maken met het hele gezin. Daarna werden de kinderen door oma weer meegenomen en zijn wij nog naar Kampsheide gegaan om nog wat mooie foto’s te maken van Wim en Henriët samen. Wim vond het eigenlijk verschrikkelijk om op de foto te gaan maar hij heeft zich goed gedragen 😉 . Daarna ben ik even wat eerder vertrokken naar het Drents Archief zodat ik klaar kon staan als zij zouden arriveren. Na de ceremonie gingen wij naar Hofsteenge in Grolloo. Daar werd nog een mooie taart aangesneden en groepsfoto’s gemaakt en toen was het voor mij weer gedaan. Het was een prachtige dag met lieve mensen. Wim en Henriët bedankt dat ik deze dag mocht meebeleven. Voor meer voorbeelden van een trouwreportage klik dan op deze link.

5 Comments

 1. katja schreef:

  Wat een prachtige foto’s van een prachtig stel en gezin

 2. Johan de Jonge schreef:

  Hele mooie trouwreportage. Complimenten van deze “Amateur-Fotograaf”

 3. Agnes schreef:

  Mooie foto’s van eem super dag!

 4. Diana schreef:

  Ow wauw, hoe mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!