Trouwreportage-Balloërveld-Bunne-Joost en Joyce-21 Juli 2017

Share Button

Trouwreportage Joost en Joyce

 

Wat een bijzonder dag was 21 juli. Ik mocht de trouwreportage doen van mijn lieve achter buren. Toen ze bij mij kwamen om alles door te spreken vertelden zij dat ze niks bijzonders wilden en gewoon lekker gewoon. Geen poespas. Toen ik vrijdag 21 juli bij hun kwam zagen ze er al geweldig uit. Wij gingen gelijk weg voor de fotoreportage naar het Balloërveld. Ze werden gereden door een bekende van hun die een mooie witte kever heeft. Tijdens de fotoreportage werd er veel gelachen. Lotte en Sven deden het ook super goed, wat een pracht kindjes maar dat wist ik natuurlijk al lang 😉 . Na de fotoreportage ben ik gelijk vertrokken naar Bunne om ze daar op te wachten. Volgens mij zijn zij zelf nog even snel langs de Mac Donalds geweest. Heb ik toch weer wat gemist haha. Bij restaurant ’t Huys van Bunne stond de familie al klaar om het bruidspaar op te wachten. Het was nog even de vraag of dat opa en oma nog optijd zouden zijn maar dat kwam gelukkig goed. Tijdens het huwelijk was het een fijn ongedwongen sfeertje dat was zeker te merken aan oma want zij maakte af en toe een mooie opmerking. Na het huwelijk toch maar weer lekker naar buiten want het was prachtig weer. Daar nog wat sfeer foto’s gemaakt en natuurlijk de familie foto’s en nog snel even wat foto’s met Joyce. Daarna was het voor mij gedaan. Lieve Joost, Joyce, Lotte en Sven bedankt dat ik bij jullie bijzondere dag aanwezig mocht zijn en heel veel geluk samen! Voor meer trouwreportages kijk op de blog.

10 Comments

 1. Wiebe Kremer schreef:

  Kim wat heb jij er een een prachtige reportage van gemaakt. Geweldig mooie foto’s.. Het was inderdaad een prachtige dag.

 2. Jose van der Giezen schreef:

  Geweldige foto’s! Een feestje om naar te kijken?

 3. Anke schreef:

  Wat geweldig om naar deze foto’s te kijken.. Het was ook een hele mooie en bijzondere dag! Dit heb je prachtig gedaan Kim…

 4. Hennie de Haas schreef:

  Wat een super mooie trouw reportage is dit….

 5. Ingrid schreef:

  Wat een prachtige fotoreportage van een geweldig mooie trouwdag. En wat staat die jurk je mooi!

 6. Auktje schreef:

  Geweldige reportage Kim! Heerlijk ongedwongen.

 7. Froukje Ekelmans-Pater schreef:

  In één woord FANTASTISCH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!