Trouwreportage Assen-Drents Archief-Jufferen Lunsingh-Han en Varda-24Maart2017

Share Button

Trouwreportage Assen

Wat een prachtige dag was het voor de trouwreportage van Han en Varda. Prachtig lente zonnetje, wel een fris windje, maar het was genieten. Een vriendin van hun mailde mij 3 weken van te voren of ik 24 maart nog vrij was voor een trouwreportage. Door ziekte hadden Han en Varda namelijk besloten om snel te trouwen met alles er op en er aan. Gelukkig was ik deze dag nog vrij. 2 dagen van te voren heb ik kennis met hun gemaakt en dat voelde gelijk al goed. Vrijdag begon het voor mij bij hun thuis. Varda was aan de overkant bij een vriendin om zich daar heel mooi te maken en zou later naar huis komen als Han en de kinderen een rondje gingen rijden met de Porche zodat zij Varda op konden halen. Er was 1 verzoekje van Varda. Ze wilde graag een foto wanneer ze naar huis zou rennen. Toen Han en de kinderen Varda kwam ophalen zijn we vertrokken naar het Drents Archief voor het huwelijk. Na de ceremonie stonden er onverwachts heel veel vrienden en collega’s op hun te wachten. Daarna vertrokken Han en Varda en kids naar Jufferen Lunsingh in Westervelde om daar even tot rust te komen en ik kon eventjes tussendoor naar huis. Bij Jufferen Lunsingh hebben we nog een fotoreportage gedaan en nog wat sfeer foto’s gemaakt en toen was het voor mij gedaan. Han en Varda ik hoop dat jullie nog een mooie tijd samen gegund is.

5 Comments

 1. Arina vos schreef:

  Wat een leuke fotorepotage van Hann en Varda, wij kennen hun van de wintersport. Wij hopen dat ze nog lang gelukkig mogen zijn met hun vieren.

 2. Maureen schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Geniet van elke minuut samen. Liefs, Maureen Oskam en familie. X

 3. Varda schreef:

  Wauw! Wat een fantastische foto’s! Hier kunnen we nog erg lang van nagenieten!!! Bedankt Kim. Ik ben heel blij dat je er bij was.

 4. giny Moek schreef:

  Schitterende foto’s wat een geweldig stel die kinderen van mij en wat een mooie foto,s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!