Trouwen-Jan en Willeke-de Wiemel-19 April 2019

Share Button

Trouwen Jan en Willeke

Mijn trouwseizoen is begonnen met dit prachtige stel en ook nog met prachtig weer. Het begon voor mij bij de ouders van Willeke. Toen ik daar aan kwam waren ze al druk bezig met de voorbereidingen. Daar heb ik even wat foto’s gemaakt van de jurk en toen mocht ik naar Jan toe.

Toen ik bij Jan aan kwam werd hij vergezeld door zijn vader en broer. Allemaal wat onwennig maar dat mocht de pret niet drukken. “moeten wij Jan helpen? Waar mee dan, hij kan zich toch wel zelf aankleden” hahahahaha.

Daarna hop weer naar Willeke want zij ging haar prachtige jurk aantrekken. Zij werd geholpen door haar moeder. Toen Willeke naar beneden kwam wilden haar ouders en de vriendinnen haar natuurlijk bewonderen.

Toen Willeke klaar was kon Jan haar komen ophalen.

Daarna zijn wij eerst naar het korfbalveld gegaan om daar foto’s te maken en toen naar het Nije Hemelriekje voor de fotoreportage. Gelukkig was het er nog niet erg druk dus wij konden rustig ons gang gaan. Er stond nog wel een stevig windje. Jan mocht ook even galant doen en zijn aanstaande bruid op de rug nemen want er lagen allemaal steentjes en dat met blote voeten is niet zo fijn.

Tussendoor snel nog even een broodje gegeten en toen op naar Restaurant de Wiemel in Gasselte. Daar werden Jan en Willeke al opgewacht door de daggasten en een korfbal team. Er waren ook twee prachtige bruidsmeisjes bij en die wilden wel even de jurk vasthouden.

Het was lekker warm tijdens de ceremonie. De bruidsmeisjes mochten de ringen geven.

Na de ceremonie werd er nog getoost en toen een taart aangesneden. Daarna hebben wij nog groepsfoto’s gemaakt en heb ik nog wat sfeer foto’s gemaakt bij het buffet. Daarna was het voor mij afgelopen. Het was wel even weer wennen aan de warmte maar wat een top dag was het. Jan en Willeke heel veel geluk samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!