Trouwen Henk Jan en Moniek-Westerbork-De Warrel

Share Button

Trouwen Henk Jan en Moniek

De Warrel

18-8-2018 een bijzondere datum voor Henk Jan en Moniek en ik mocht er bij zijn. We waren eerst nog even bang dat het geen mooi weer zou zijn maar dat was gelukkig niet zo. Ik was optijd van huis gegaan want de Gamma Racing Day was aan de gang en ik was bang om te laat te komen bij Moniek haar ouders om de aankomst van Henk Jan te fotograferen. Nou was ik iets aan de vroeg kant want het viel allemaal mee op de weg. Toen ik daar aan kwam was het een hele rustige relaxte bedoeling. Maar toen was het wachten op Henk Jan.

Nadat Henk Jan Moniek kwam ophalen zijn wij vertrokken naar Ter Horsterzand voor de fotoreportage. Daar zijn we lekker bezig geweest.

Toen ben ik eerder vertrokken naar de Warrel in Westerbork zodat ik weer klaar kon staan als het bruidspaar zou arriveren. De daggasten waren allemaal al aanwezig. De ceremonie was heerlijk buiten aan de bosrand van de Warrel.  Moniek werd door haar vader weggegeven.

Na de ceremonie was de koffie en taart moment. Daarna kwamen er nog een paar kindjes van Moniek haar werk en die mochten nog even een taartje mee eten. Later ging het bruidspaar met de gasten lekker eten. Ik heb nog even wat foto’s gemaakt bij het buffet en toen was het voor mij al weer afgelopen.

Lieve Henk Jan en Moniek bedankt dat ik mee mocht genieten van jullie bijzondere dag. Heel veel geluk samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!