Trouwen-Harold en Miranda-Drentsche Aa

Share Button

Harold en Miranda Drentsche Aa

Wat een mooie dag was dit weer. En deze dag ging net even anders dan anders. Het begon voor mij bij Miranda thuis waar zij samen met haar beide dochters en een nichtje vol in de voorbereidingen zat. De kleertjes van de meiden en de trouwjurk hingen al mooi in de woonkamer. De make-up en haar werd verzorgt door Priscilla die ik al meerdere keren heb gezien tijdens een trouwreportage.

Tussendoor snel naar Harold om ook daar even de voorbereidingen te fotograferen. De stropdas was toch wel even een dingetje 😉

Toen snel weer terug naar Miranda zodat zij haar prachtige jurk aan kon trekken. Toen Miranda klaar was kwam haar vader haar, met een prachtig bruidsboeket, ophalen om haar naar Harold te brengen die inmiddels al bij De Liefde van de Drentsche Aa op zijn bruid stond te wachten en erg benieuwd was hoe zij er uit zou zien. Miranda haar overleden moeder was er ook bij deze dag door een mooi fotootje van haar aan het bruidsboeket.

Ondanks dat het toch wel wat frisjes was werd er toch buiten getrouwd op de prachtige locatie langs de Drentsche Aa. Alles was mooi versiert en er werden ook dekens uitgedeeld voor de koude beentjes. De babs Annette Botterblom maakte er weer een mooie ceremonie van.

Na de ceremonie werd er buiten nog getoost en een taart aangesneden maar daarna wilde iedereen toch wel heel graag naar binnen bij de kachel opwarmen.

Voor Harold en Miranda en voor mij was het nog even door bikkelen want wij zijn toen nog even het gebied van de Zeegseduinen in geweest voor de fotoreportage. Daarna konden wij ons ook heerlijk opwarmen bij de Liefde van de Drentsche Aa. Daar nog familie foto’s gemaakt en nog even wat andere foto’s en toen was het voor mij afgelopen. Harold en Miranda heel veel geluk samen met jullie twee mooie meiden!

Voor meer voorbeelden van trouwreportages kijk dan eens hier en wil je meer informatie mail dan naar info@kimkroeze.nl

4 Comments

 1. Miranda schreef:

  In 1 woord geweldig! Zo blij al met deze foto’s. ?

  Echt een hele lieve, spontane fotograaf om mee samen te werken!

 2. Barbara Mulder schreef:

  Geweldige foto’s prachtig paar heel veel gelukkige jaren ????

 3. Barbara Mulder schreef:

  ❤❤❤❤

 4. Maarten Hamberg schreef:

  Mooie foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!