Trouwen Gasselte-Wouter en Marloes-14 Juli 2017

trouwen gasselte
Share Button

Trouwen Gasselte – Wouter en Marloes

Vrijdag 14 juli trouwen Wouter en Marloes. Ik begin bij Marloes thuis in Assen. Ze wonen vlak bij mij dus dat was voor mij een makkie. Daar aangekomen liepen hun beide dochters Beau en Vayenn nog lekker in de pyjama rond en Marloes zat al in de make-up. Toen de make-up klaar was ging Marloes en haar moeder naar de kapper en ik ging naar Wouter. Ik kreeg nog een appje van Wouter “hoe laat ik bij hem zou zijn” en ik appte terug met “nu”. Deze las ik op het moment dat ik bij hem voor de deur stond en dus was ik er ook “nu” ­čśë . Wouter werd geholpen door zijn moeder. Nadat Wouter aangekleed was ging ik weer terug naar Marloes. Ik kwam nog langs de kapper en zag haar auto daar nog staan dus ben ik nog even daar naar binnen gewipt om een paar foto’s te maken. Daarna weer naar het huis van Marloes en Wouter om het aankleden vast te leggen en natuurlijk het moment dat Wouter haar kwam ophalen. De chauffeur was de vader van Wouter. Wij zijn toen vertrokken naar het Drents Museum om daar in de omgeving foto’s te maken en we hebben ook nog binnen foto’s gemaakt. De kinderen kwamen later om ook nog even om met papa en mama op de foto te gaan. Gelukkig bleef het tot het eind van de fotoreportage mooi weer maar daarna viel de regen met bakken uit de hemel. Dit was erg jammer want het huwelijk zou bij de Kruimel buiten plaats vinden. Ik was even eerder bij de Kruimel en daar was het een beetje een gestreste boel want alles moest naar binnen verplaatst worden door de familie. Zo jammer want de buiten locatie is prachtig. Gelukkig kon dit de pret niet drukken en werd het huwelijk op een mooie manier gedaan in de serre. Later op de middag werd het weer droog en konden we nog de groepsfoto’s buiten maken. Daarna ging het gezelschap lekker eten en ben ik naar huis gegaan om de foto’s in te laden en back-up te maken. Wouter en Marloes het was voor mij echt een top dag met jullie. Heerlijk gelachen en relaxed, gewoon genoten. Veel geluk met jullie viertjes!!

9 Comments

 1. Rob scholing schreef:

  Wat een prachtige foto’s

  Heel veel geluk samen !! Jullie zagen er mooi uit !!

  Liefs Rob

 2. Wouter schreef:

  Super mooi kim… zoals jij de foto’s hebt gemaakt heb ik ze op de dag zelf ook ervareni. Super!!! Dank je wel. Ps ik mis 1 foto ? Maar die krijgen we vast. (Lang leven het museum) ??? we zijn zo benieuwd naar de rest. Tot snel

 3. Ronald en Olav schreef:

  Lieve Wouter en Marloes
  Prachtige foto,s
  Van harte gefeliciteerd vanuit Enschede
  Liefs
  Ronald en Olav

 4. Jordy en Karin schreef:

  Heel veel geluk samen Wouter en Marloes. Het ziet er allemaal prachtig uit!

 5. Ans Purnot/Dick Zoutman schreef:

  S C H I T T E R E N D E F O T O’ S ! Het geluk straalt van Marloes en Wouter af!
  Dick en Ans.

 6. Kelly Werlotte koolen schreef:

  Marloes en Wouter heel veel geluk en liefde gewenst hoop dat jullie een super mooie dag hebben gehad. Veel liefs van je stiefzusje kelly.

 7. Gea Zoutman schreef:

  Van harte gefeliciteerd en wat een prachtige foto’s. Veel geluk samen.

 8. Hans Rotteveel schreef:

  Prachtige foto’s van een prachtig paar. Veel geluk van (meester) Hans en Geke.

 9. Klasina Orsel schreef:

  Van Harte Gefeliciteerd wens jullie veel geluk.
  Klasina Orsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!