Newborn Stan- lifestyle-16 Maart 2018

Share Button

Newborn Stan Lifestyle

16 Maart mocht ik de newborn, lifestyle reportage doen van newborn Stan. Voor mij weer heel erg bijzonder. Ik heb namelijk ooit eerst foto’s gemaakt van mama en haar paard. En ik mocht ook de zwangerschapsreportage doen toen zijn grote zus Eva nog in de buik zat en de newbornreportage van Eva. En toen Stan in de buik zat mocht ik daar ook weer een zwangerschapsreportage van doen. Deze reportage kan je hier bekijken. En nu mocht ik Stan zelf fotograferen als newborn. Wat een toppertje. Toen ik zijn zus op de foto zette als newborn was dat een pittige opgave maar met Stan ging het super goed. Hij was heel relaxt. En zelfs zijn zus Eva was bere trots op haar kleine broertje en deed het ook super goed. We hebben een zeer uitgebreide serie gemaakt die je hier onder kan bekijken met wat meer lifestyle fotografie erbij. Stan wordt maar een grote knappe stoere vent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!