Herfstreportage Assen-Jeroen & Ineke-13 Oktober 2018

Share Button

Deze trouwreportage was voor mij de laatste van het seizoen en wat was dit een prachtige afsluiter. Het was gewoon boven de 20 graden en dan al die mooie herfst kleuren. Op en top genieten. Het begon voor mij bij de ouders van Ineke waar zij opgehaald werd door Jeroen en hun oudste zoon Hugo. Hun jongste zoon Ivo was bij Ineke en bleef tijdens de fotoreportage bij opa en oma en zou later gebracht worden om ook met hem foto’s te maken.

We zijn toen vertrokken naar het gebied van het Drentsmuseum in Assen om daar te beginnen met de fotoreportage. Prachtige herfst kleuren. Jeroen en Ineke wilden ook nog even naar hun favoriete groenteboer op de markt om even fruit te scoren voor Hugo.

Na veel bewondering op de markt zijn wij vertrokken naar ’t Nije Hemelriekje om daar nog even wat foto’s te maken. We hebben daar ook nog  heerlijk in het zonnetje op het terras geluncht.

Na de lunch ben ik wat eerder vertrokken naar het witte kerkje in Gasselte. Daar stonden de gasten allemaal al te wachten op het bruidspaar. Ineke werd weggegeven door haar vader. Hugo mocht de ringen geven en kreeg zelf ook een ringetje. Na de ceremonie stonden buiten de duiven al klaar voor Jeroen en Ineke. Dat was een verrassing van de familie.

Nadat de duiven zijn losgelaten zijn de gasten lopend naar de Kruimel gegaan. Wij hebben eerst nog even een paar foto’s bij het kerkje gemaakt en zijn toen ook naar de Kruimel gegaan. Daar werd getoost en een taart aangesneden en gezellig geborreld met elkaar. We hebben nog wat groepsfoto’s gemaakt en ook nog even wat sfeer foto’s van de barbebecue gemaakt en toen was het voor mij afgelopen.

Jeroen en Ineke bedankt voor deze prachtige dag en ik wens jullie heel veel geluk samen met de kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!