Gezinsreportage Beilen- Familie Flokstra

Share Button

Gezin Flokstra

Laatst mocht ik naar Beilen voor een gezinsreportage van de familie Flokstra. Het gezin is namelijk net weer uitgebreid met een mooi meisje dus moest er een resente foto komen van het gezin. Toen ik daar kwam werd ik al door 2 heerlijke boefjes opgewacht, Mees en Siem. Ze waren een beetje zenuwachtig en dat kon je goed merken want ze waren heerlijk hyper. Maar tijdens de fotoreportage deden zij het super goed en ze waren ook allebei super lief voor hun zusje Ella (ik hoop dat ik haar naam goed heb geschreven). Ella is al weer 2 maandjes oud maar natuurlijk heb ik ook nog even een paar foto’s van haar gemaakt. Hier onder de preview. Voor meer voorbeelden van gezinsreportages kijk dan op de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!