Gezin-Kinder Fotografie 13 Augustus 2020 Zeegse

Share Button

Gezin-Kinder Fotografie Zeegseduinen

Vanochtend, nog voordat het veel te warm werd, mocht ik naar Zeegse voor een gezinsreportage. Ik was er al optijd en stond heerlijk in de schaduw te wachten. Ik mocht de twee prachtige meisjes Fleur en Roos fotograferen. Roos zit echt in de nee fase. Dat was wel weer een leuke uitdaging. Fleur is een fotomodelletje in de dop. Ze zijn ook zo lief met elkaar. Prachtig om te zien. We zijn de Zeegseduinen opgegaan en dit keer even wat verder het gebied in geweest. Voor de fotoreportage had ik een oud stoeltje meegenomen die ik zelf als kind had. De meiden vonden dit erg leuk. Zelfs even een klein ruzietje wie als eerste op de stoel mocht. Na een uurtje werd het toch wel al erg warm. Zweet droop van mijn hoofd af haha. De beide meiden hadden er eigenlijk helemaal geen last van. En wat is er nou leuker om ook met de voeten in het water te mogen. Voor nog meer voorbeelden van gezin fotografie kijk op de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!