Familiereportage Zeegse-Familie Lantinga-3 Juni 2017

familiereportage
Share Button

Familie Lantinga

3 juni mocht ik de familiereportage doen van de familie Lantinga. Wij hadden afgesproken op de parkeerplaats bij hotel de Zeegser Duinen voor een familiereportage. Toen had ik eigenlijk nog geen idee met wie ik had afgesproken. Het bleek een bekende familie te zijn maar de afspraak liep met een schoonzusje daarom was er bij mij nog geen kwartje gevallen. Zo leuk om weer een bekende familie voor de camera te hebben. Al meerdere keren foto’s voor hun gemaakt. Het begon jaren geleden met een bruiloft. Tijdens de familiereportage hebben wij verschillende foto’s gemaakt bij de Zeegser Duinen. Dat blijft een prachtige locatie waar ik graag kom. Hier onder een kleine serie van wat wij gemaakt hebben. Klik voor meer informatie over familiereportages op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!