Drentsarchief- Anco en Erna-trouwen-van Tarel- 13 juli 2018

Share Button

Anco en Erna

Vrijdag 13 juli was de dag voor Anco en Erna. Wat een bijzondere dag. Ik heb hun leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Ze hebben zoveel samen meegemaakt.  Tijdens het gesprek hadden ze aangegeven dat ze eigenlijk maar een paar mooie foto’s van hun samen en de kinderen wilde en wat foto’s van de ceremonie. Maar het was zo’n mooie dag dat ik natuurlijk mij helemaal heb kunnen uitleven. Een geweldig bruidspaar en een prachtige locatie, restaurant van Tarel in Taarlo. Ik voelde mij enorm bevoorrecht om hier bij aanwezig te zijn. Het begon voor mij bij het Drentsarchief waar het bruidspaar aankwam met familie en vrienden in een mooie cabriobus van drenthetours. Ze waren iets aan de vroege kant dus gelijk maar even de groepsfoto gemaakt. Na de ceremonie nog even met hun viertjes foto’s in de omgeving gemaakt en toen ben ik snel vertrokken naar restaurant van Tarel in Taarlo. Daar kon ik alvast de sfeer en de bruidstaarten fotograferen. Toen het bruidspaar bij van Tarel aankwam werd er getoost en de taart aangesneden. Daarna ben ik nog even met Anco en Erna in de omgeving wat foto’s gaan maken en toen was het voor mij al weer gedaan. Anco en Erna wat een prachtige middag met jullie en ik wens jullie alle geluk van de wereld toe. Kijk voor meer voorbeelden van trouwreportages op de blog.

1 Comment

  1. Sylvia Huizing schreef:

    Wat een prachtige foto’s van een prachtig stel (gezin)….liefde spat er vanaf….super mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!