Bruiloft-Aniek en Rutger-Zalencentrum van Veen

Share Button

Bruiloft Aniek en Rutger

10 mei was het de geweldige dag van Aniek en Rutger. Ik heb ze leren kennen tijdens een familie reportage. Tijdens het intake gesprek was het al even lachen want Aniek vertelde dat ze een trouwjurk aan zou doen en dat is zo echt iets wat niet bij haar past. Maar toen ik, op de trouwdag, bij haar thuis kwam was het toch echt zo. Haar ouders hadden de boel al mooi versierd en zij hielpen Aniek in een prachtige trouwjurk. En wat stond die jurk haar prachtig. Haar schoonouders kwamen even later en daar kreeg Aniek nog een prachtige armband van.

Toen Aniek klaar was kwam Rutger zijn prachtige bruid ophalen. Natuurlijk moesten er nog even foto’s gemaakt worden door de familie. Daarna zijn wij vertrokken naar de Baggelhuizerplas voor de fotoreportage.

Tijdens de fotoreportage zijn wij eerst begonnen met foto’s met de auto. Toen bij de schommels want dat wilde Aniek graag. Even lekker gek doen want zo zijn zij. Lang leve de lol.  Ik had mij eigenlijk er een beetje op ingesteld dat het alleen maar een enorme giechel dag zou worden. Maar niks was minder waar want eigenlijk waren Rutger en Aniek een perfect stel. Zij wisten eigenlijk precies wat zij moesten doen als ik iets vroeg. De kouseband van Aniek zakte steeds af tot op haar kuit dat was af en toe wel even een leuk lach moment.

Wij waren met elkaar heerlijk bezig met de fotoreportage. Tussendoor nog even een broodje eten en nog even naar ander plekjes rijden. Maar toen was het ineens tijd om naar Zalencentrum van Veen te gaan voor het huwelijk. De dag er voor waren Aniek en Rutger al even gebeld. Of zij toch niet liever de ceremonie binnen wilden doen ivm het weer. Maar nee we doen het gewoon buiten. Nou het was hun echt gegund want het was eigenlijk best wel goed te doen om buiten de ceremonie te doen. Na de ceremonie werden er nog duiven opgelaten. Daarna zijn wij naar binnen gegaan om daar een heerlijke taart aan te snijden.

Na het eten van de taart zijn wij nog even weer naar buiten gegaan voor de groepsfoto’s en toen was het voor mij weer afgelopen. Aniek en Rutger ik wens jullie alle geluk van de wereld en geniet van elkaar.

Voor meer trouwreportages kijk dan op de blog.

4 Comments

 1. Tieme en Lija Schutrup schreef:

  Wat een prachtige foto’s!
  Het was idd een geweldige dag met een mooi zonnetje erbij!

 2. Karin schreef:

  Mooie foto’s van een fantastisch bruidspaar

 3. Jacob en Riemkje Dijkstra schreef:

  Prachtige foto’s van een fantastische dag op een mooie trouwlocatie.

 4. Hiekje Hofstra schreef:

  Mooi inkijkje van de trouwdag van onze buren!
  Stralend bruidspaar mooi vast gelegd.
  Hiekje Hofstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!