Bruidsreportage-Stadskanaal-Tom en Tessa-Nije Hemelriek-2018

Share Button

Bruidsreportage Tom en Tessa

Vrijdag 26 januari mocht ik de bruidsreportage doen van Tom en Tessa. Het was een mistige dag. Het begon voor mij bij de ouders van Tessa in Stadskanaal. Toen ik daar aan kwam was de make-up en het haar al bij Tessa gedaan. Nog even de jurk op een mooie plek hangen om foto’s van te maken en toen kon Tessa zich gaan aankleden. Ze werd geholpen door haar moeder. Ondertussen arriveerden alle gasten ook. Natuurlijk moest ik nog wel even gebruik maken van de mooie hal en heb ik nog even wat mooie foto’s van Tessa gemaakt. Daarna hebben wij met z’n allen op Tom staan wachten in de kou maar dat was zeker de moeite waard. Wat een bijzondere kleur pak had Tom aan, prachtig.  Nadat Tom en Tessa elkaar hadden bewonderd was er nog even gelegenheid om een broodje te eten en toen zijn we vertrokken naar het gemeentehuis van Stadskanaal voor het burgerlijk huwelijk. Na de ceremonie zijn wij met z’n allen vertrokken naar het restaurant ’t Nije Hemelriek in Gasselte. Daar aangekomen stond er al een prachtige bruidstaart klaar. Na het eten van de taart hebben wij eerst familie foto’s gemaakt en toen ben ik met hun en de zus van Tom op pad gegaan voor de fotoreportage. Maar wat zijn Tom en Tessa bikkels want het was verschrikkelijk koud. Na de fotoreportage was er een heerlijk lopend buffet en daarna gingen wij naar de Baptisten Gemeente in Nieuw Buinen. Daar heb ik nog een aantal foto’s gemaakt en toen was het voor mij afgelopen. Tom en Tessa ik wens jullie veel liefde en geluk samen!!

7 Comments

 1. Tineke Oving schreef:

  Wauw, prachtige foto’s. Het was ook een prachtige dag.

 2. Pebbles schreef:

  Tessa wat een prachtige foto’s. Wat zag je er mooi uit! Hele mooie jurk. Ik zit helemaal met hartjes-ogen te kijken naar deze foto’s.

 3. Giovanna Trimarchi schreef:

  Hi Tessa & Tom,

  Wat een super leuke en mooie foto’s, jullie zagen er beide prachtig uit!!!!! 🙂
  Liefs,
  Giovanna

 4. &bloemen schreef:

  Hoi Kim! Wederom weer prachtige foto’s! Ik mocht de bloemen verzorgen voor dit leuke paar! Leuk om zo samen te zien hoe het einde resultaat is geworden! Groetjes Karien &bloemen in Borger http://www.enbloemen.nl

 5. Winnie schreef:

  Hi Tessa & Tom.

  Prachtige foto’s op verschillende locaties. Een compliment voor de fotograaf. Jullie zagen er schitterend uit en het geluk straalt van jullie af.

  Veel zegen.

 6. Simone Moll schreef:

  prachtige foto’s. Wat een bijzonder mooi bruidspaar , Hééél veeel Geluk gewenst!, Simone Moll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!