Bruidsreportage Renze en Elisabeth-Boerderij-Deinum

Share Button

Bruidsreportage Renze en Elisabeth

Een bijzondere dag voor mij om deze bruidsreportage te doen want Elisabeth is een collega fotograaf en dat maakt het toch wel iet wat speciaal. Deze dag was er storm en veel regen verwacht dus ik alles tegen de regen meegenomen maar dat was achteraf gezien helemaal niet nodig. Hoe dichter ik bij Leeuwarden kwam hoe mooier het weer werd. Twee weken eerder was ik bij hun op de boerderij geweest om de details door te nemen. Zij moesten nog vanalles aan de boerderij opknappen want de bruiloft zou op de boerderij plaats vinden. Wat een werk hebben zij verricht. Alles tot in de puntjes versiert. Het begon voor mij eerst met het fotograferen van de voorbereidingen van Renze. De stickers onder de schoenen moesten nog even er afgehaald worden. Renze kreeg ook nog even een leuk kadootje van zijn aanstaande bruid die door 1 van de ceremoniemeesters werd gebracht. Een prachtige horloge en Renze moest ook een envelop open maken en wat daar in zat was alleen voor Renze bestemd 😉

Toen kon ik een kamer verder om de voorbereidingen van Elisabeth te fotograferen. De jurk werd nog snel even boven het bed gehangen. Het was nog eventjes wachten op Elisabeth haar moeder. Nog even de laatste dingetjes aan het haar en make-up en toen was het tijd dat de vader van Elisabeth haar mocht zien.

En toen was het eindelijk zo ver dat Renze zijn bruid mocht ophalen. En dat werd in stijl gedaan namelijk op het paard van Elisabeth, Hummer. Door de harde wind liet hij zijn oren vaak naar achteren helaas. Maar wat geweldig die wind en de jurk. We hebben gelijk foto’s gemaakt met Hummer en ook nog met de hobby’s van Renze namelijk kaatsen en voetbal. Dit hebben we gewoon bij de boerderij gedaan.

Omdat de wind toch wel erg en fris was zijn wij nog naar de Broerekerk in Bolsward gegaan voor de fotoreportage. Deze stond ook nog op mijn verlanglijstje. Daarna nog naar een dichtbij gelegen parkje gegaan om nog wat mooie foto’s te maken.

Toen weer terug naar de boerderij voor de ceremonie. Iedereen was al lekker naar binnen. Elisabeth werd wegegeven door haar vader. Later werden de ringen gebracht door kindjes in een bolderkar. Na de ceremonie snel buiten een grote groepsfoto gemaakt en toen snel weer naar binnen om de andere groepsfoto’s te maken want het was gewoon niet fijn voor iedereen door die wind. Daarna ging iedereen lopend naar de feestlocatie en daar hebben we eerst lekker gegeten en toen heb ik nog het begin van het feest gedaan. Een lange maar schitterende dag. Renze en Elisabeth dank jullie wel en veel geluk met elkaar.

6 Comments

  1. Marcel teitsma schreef:

    Erg mooi en een speciale dag ze hebben er van genoten zo te zien

  2. Wendy schreef:

    Prachtig! Heel mooie foto’s en mooi verslag van de dag.

  3. Tania schreef:

    Prachtige foto’s…

  4. Raquel schreef:

    Mooi vastgelegd!! Prachtige kiekjes….

  5. Trudy teitsma schreef:

    Zag er allemaal prachtig uit veel geluk samen ook met jullie nieuwe huis en toekomst

  6. Jantina schreef:

    Hele mooie foto,s renze en elisabeth zag er prachtig uit hoor. En wij wensen jullie heel veel geluk in het huis en in de toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!