Bruidsreportage Gasselte-Johan & Dorien-De Kruimel

Share Button

Bruidsreportage Gasselte-Johan & Dorien-De Kruimel

Na een lange geweldige bruidsreportage mocht ik de volgende dag al weer optijd klaar staan voor de prachtige dag van Johan en Dorien. Het begon voor mij in Assen bij Johan en Dorien thuis en hun 4 kinderen. Daar aangekomen waren de heren allemaal al aangekleed en zaten Dorien en haar dochter boven om zich mooi te maken voor de prachtige dag.

Eindelijk was het moment daar voor Johan. Hij kon niet meer wachten om zijn prachtige bruid te zien. Samen met de kinderen wachten tot Dorien zover was om naar beneden te komen.

Na alle bewonderingen zijn we met z’n drieën naar Fochterloërveen gegaan voor een deel van de fotoreportage. En weer zoveel mazzel met het weer gehad. Het was nog wel een beetje frisjes voor Dorien.

Daarna zijn wij naar de hunebedden van Rolde gegaan om daar nog foto’s te maken samen met de kinderen.

Toen wij klaar waren met foto’s maken zijn wij snel naar De Kruimel in Gasselte gegaan. Daar hebben Johan en Dorien zich even een tijdje terug getrokken zodat de gasten hun nog niet konden zien. Na een tijdje was het eindelijk zover. De ceremonie kon beginnen.

Na de ceremonie stond het taarten buffet al klaar. De taarten waren gemaakt door een paar familieleden. Na het aansnijden van de taart was er een gezellig samen zijn momentje. De nagels van Dorien haar dochter moesten ook nog even bijgewerkt worden. Johan vroeg of ik nog even wat foto’s kon maken van de bruidssuite en daar wilde ik natuurlijk Dorien ook nog even bij hebben.

Toen nog even groepsfoto’s maken en nog even een laatste foto van Johan en Dorien samen. Daarna was het voor mij weer afgelopen. Johan en Dorien veel liefde en geluk samen en bedankt voor de mooie dag.

2 Comments

  1. jan schreef:

    Prachtige foto’s

  2. Dorien schreef:

    Geweldige foto’s van een geweldige dag Kim! Dat belooft nog wat voor de rest..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!