Bruidsreportage Gasselte-De Kruimel-Ronald & Mariëlle-14 juli 2018

Share Button

Bruidsreportage Gasselte-De Kruimel-Ronald & Mariëlle-14 juli 2018

Wat is het toch een mooie periode op dit moment. Veel bruiloften en ook nog veel mooi weer. 14 juli was het dan eindelijk zover. De bruiloft van Ronald en Mariëlle. Eigenlijk kende ik hun al een beetje want ik heb ook de bruiloft van Ronald zijn zus mogen fotograferen. Een paar weken geleden hebben we samen de fotolocaties bekeken en toen was ik al gelijk dol enthousiast. Het begon voor mij bij de ouders van Mariëlle. En wat was het daar allemaal mooi versiert. Mariëlle zat al vol in de voorbereidingen.

De eerste voorbereidingen gefotografeerd en toen snel naar Ronald om daar de voorbereidingen te fotograferen. Ronald had zijn pak al buiten hangen en ging ook buiten zich aankleden. Dat was weer eens een keer wat anders.

Toen weer snel naar Mariëlle om het aankleden te fotograferen. Wat ziet ze er toch prachtig uit. Ze wilde ook nog graag even met haar hondje op de foto. En haar vader moest nog even oefenen op de piano want hij wilde spelen als Ronald Mariëlle kwam ophalen. Zo bijzonder.

Toen Ronald zijn bruid kwam ophalen hoorden wij hem al van ver aankomen. Hij kwam met een geweldige stoere auto. Iedereen verzamelen in de hal en toen kon Ronald zijn mooie bruid bewonderen. En de vader van Mariëlle was de laatste die de mooie bruid mocht bewonderen want hij moest nog even doorspelen op de piano.

We zijn toen vertrokken naar Assen voor de eerste fotolocatie. Eindelijk naar jaren mocht ik hier een bruidspaar fotograferen. Dat stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Heerlijk industrieel en ook lekker vies maar daar draaide Mariëlle haar hand niet voor om.

Daarna zijn wij vertrokken naar ’t Nije Hemelriekje om nog meer mooie foto’s te maken. Daar was het wel erg warm maar zo mooi.

Toen ben ik vast vertrokken naar De Kruimel in Gasselte om het bruidspaar daar weer op te wachten met alle gasten. Daar stond een mooie versierde tent die van Ronald en Mariëlle is. En mocht je deze willen huren dan is dat zeker mogelijk.  Tijdens de ceremonie werden de ringen door het neefje van Ronald gegeven.

Na de ceremonie werd er nog een prachtige taart aangesneden en getoost.

Daarna nog familie foto’s gemaakt en toen was het voor mij al weer gedaan. Ronald en Mariëlle wat een super dag heb ik met jullie gehad. Alles tot in de puntjes verzorgt. Ik wens je heel veel geluk samen.

 

Trouwlocatie: De Kruimel te Gasselte
Bruidsjurk: Fem Weddingshop te Leek
Bruidsschoenen: Tsjari Breda
Trouwpak: Schomaker Mannenmode
Hairstyling bruid: Salon Vivaldi Zuidlaren
Visagie bruid: Clary Care te Glimmen
Bruidsboeket: &Bloemen te Borger
Bloemen Decoratie: Agnes Smit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!