Bruidsfotografie Ronald en Lisanne-Ter Apel-Emmen

Share Button

Bruidsfotografie Ronald en Lisanne

Deze dag begon met een prachtig zonnetje aan de lucht. Ik mocht eerst naar Ter Apel naar de ouders van Lisanne. Ik zou beginnen zodra Ronald zijn bruid kwam ophalen. Ik was iets aan de vroege kant. Lisanne haar moeder was aan het helpen met de jurk aantrekken. Toen Ronald aankwam moest hij nog even wachten tot hij zijn bruid mocht bewonderen want zo’n jurk aantrekken is toch wel even een stress dingetje. De spanning was ook goed te zien aan Lisanne en die had haar emoties niet meer in bedwang toen zei haar bruidegom zag. Zo lief om te zien. Vol trots stonden de ouders en broer van Lisanne te kijken naar het “zie” moment. Er werd nog even een traantje weggepoetst en er moesten natuurlijk nog even foto’s gemaakt worden door de ouders.

Toen Lisanne even weer bijgekomen was zijn wij naar het klooster van Ter Apel gegaan voor de fotoreportage. Het was daar een komen en gaan van bruidsparen. De beide moeders gingen mee om te assisteren. Ronald en Lisanne vonden het toch allemaal wel een beetje spannend en wisten niet goed wat ze moesten doen maar dat kwam helemaal goed want ik heb ze begeleid met de poses etc. Daardoor werden ze steeds losser en ging het later vanzelf.

Na de fotoreportage zijn wij even weer terug naar huis gegaan om snel wat te eten. Toen ben ik al eerder naar het gemeentehuis van Emmen gegaan om Ronald en Lisanne en de gasten daar op te vangen voor de ceremonie. Het was nog even wachten om te beginnen met de ceremonie want 2 vrienden van Ronald waren iets aan de late kant. Maar ik heb mij wel even vermaakt met de bruidsmeisjes. Tijdens de ceremonie was er weer een lach en een traan. En de kindjes waren niet te houden die vonden het allemaal heel interessant.

Na de ceremonie zijn we vertrokken naar restaurant de Wiemel in Gasselte. We wilden eerst buiten maar dat lukte helaas niet omdat oma in een rolstoel zit en er was geen mogelijkheid om die in de tuin te krijgen. Dus gezellig binnen de prachtige bruidstaart aangesneden. Daarna eerst nog even wat foto’s met de trouwauto gemaakt en nog wat familie foto’s. Er werd nog een speech voorgedragen en een gedicht en nog gezongen en toen was het voor mij afgelopen.

Ronald en Lisanne ik wens jullie veel liefde en geluk samen in jullie huisje. Het was een prachtige dag met jullie. Dank jullie wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!