Bruidsfotografie-Assen-Jarnick en Rolanda-7 September 2018

Share Button

Bruidsfotografie Jarnick en Rolanda

Wat een geweldige dag met Jarnick en Rolanda. 7 september begon voor mij bij de ouders van Rolanda. Daar werd de make-up al aangebracht bij Rolanda. Het was een heerlijke sfeer en Rolanda was steeds lekker aan het giegelen. Ze had zo’n zin in deze dag. 

Toen ik bij Jarnick kwam werd hij geholpen door zijn moeder. De toen nog aanstaande schoonvader moest ook even komen om de stropdas te doen. Jarnick was toch iet wat meer gespannen dan zijn bruid dat was zo aandoenlijk. Alles was ook even voor hem opgeschreven zodat hij niks kon vergeten. Toen Jarnick klaar was ben ik snel weer naar Rolanda gegaan.

Toen ik weer bij Rolanda was trof ik haar in een zeer relaxte houding op de stoel aan, wachtend tot ze de jurk aan kon trekken. Onder toeziend oog van oma en rest van de familie kon Rolanda haar prachtige bruidsjurk aan gaan doen. Ze werd daar mee geholpen door haar moeder en schoonzusje.

Op het moment dat Jarnick zijn bruid zou ophalen begon het verschrikkelijk hard te regenen. Dus Jarnick wachte nog even de bui af voordat hij zijn bruid kon bewonderen. De hond was ook al nieuwsgierig waar Jarnick bleef. Geen wonder dat Jarnick wachte want in een open Jeep is het niet echt een pretje om te rijden met regen. Het was even een emotioneel momentje toen Jarnick zijn prachtige bruid zag. Het was nog niet zeker of de opa van Jarnick bij de ceremonie aanwezig kon zijn daarom zijn wij eerst naar zijn opa en oma gegaan. Lekker in de auto van Rolanda haar vader. En deze lieverds moesten toen even ontladen en lekker gek doen in de auto.

Na het bezoek bij opa en oma zijn we nog even snel langs huis gereden om daar weer in de Jeep te stappen om naar de fotolocatie te gaan. Rolanda werd even helemaal ingepakt zodat de jurk nog een beetje schoon bleef. We zijn naar de graansilo in Assen geweest voor de fotoreportage. Elke keer weer een leuke uitdaging met al die kleine trappen en al het stof en vogelpoep maar dat maakte het bruidspaar helemaal niet uit. Ik werd super goed geholpen door Leonie, het schoonzusje van Rolanda.

Na de fotoreportage zijn Leonie en ik snel vertrokken naar Zalencentrum van Veen in Witten. Het werd die middag prachtig weer zodat de ceremonie lekker buiten kon plaatsvinden. Alle gasten waren al aanwezig en toen kwamen Jarnick en Rolanda aanrijden. Zij maakten even een rondje om het gebouw heen zodat iedereen kon zien in wat voor auto zij aankwamen. Jarnick kwam eerst met zijn moeder aanlopen en toen kwam Rolanda samen met haar vader. En wat stond Jarnick te glimmen toen zijn bruid er aan kwam. Even later werden de ringen door de hond gebracht. Rolanda floot naar hem en toen was de hond niet meer te houden en als een speer rende hij naar het bruidspaar toe met de ringen om zijn nek. Na de ceremonie hebben we snel groepsfoto’s gemaakt want het leek er op dat het weer ging veranderen. Daarna nog een borrel en daar kon opa toch nog even bij zijn.

Jarnick en Rolanda het was een fantastische dag met jullie en ik wens jullie veel geluk en liefde toe.

3 Comments

  1. Ria Blomberg schreef:

    Geweldig gedaan. Prachtige foto’s van een prachtige dag
    Toch nog gelukt om Quenn op de foto te krijgen haha

  2. Jarnick en Rolanda schreef:

    Wat Een fantastische blog heb je gemaakt. Zoals jij alles beschrijft hebben wij het ook ervaren. Het was een super mooie dag, die jij geweldig voor ons hebt vastgelegd. Kim bedankt voor je flexibiliteit, deskundigheid, spontaniteit en humor! Het was fijn foto’s maken met jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!