Babyreportage-Newborn Thom-April 2019

Share Button

Newborn Thom

Ik mocht weer op pad voor een newbornreportage. Ik kwam bij Christel thuis voor de newbornreportage van hun tweede zoontje Thom. Ik had mij een beetje ingesteld op het feit dat grote broer ook thuis zou zijn maar dit was niet het geval. Toen ik wilde beginnen met Thom ging Christel hem uitkleden en toen was er even een heel klein schrik momentje want er zat bloed in zijn rompertje. Het bleek dat de navelstreng erg los ging zitten. Toch nog maar even afgeplakt met een gaasje en toen begonnen met de fotoreportage. Thom deed het super goed, wel heel wakker maar heerlijk rustig. Natuurlijk ook nog even foto’s gemaakt met mama en later kwam papa er ook nog even bij. Een kleine serie is hier onder te zien. Voor meer voorbeelden van newbornreportages kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!