Arboretum Assen-Bruidsreportage-Erik en Lianne

Share Button

Erik en Lianne

 

29 Mei mocht ik de bruidsreportage doen van Erik en Lianne. Zij hadden mij nadrukkelijk gevraagt om alleen foto’s van hun tweeën op de blog te zetten. In overleg mocht ik ook foto’s plaatsen van de make-up/hair stylist.

Het begon voor mij bij het huis van Erik en Lianne. Ik stond al klaar voor de deur toen Lianne de deur open deed en daar heb ik gelijk de eerste foto gemaakt. Ik was nog in de veronderstelling dat Erik hier ook aanwezig zou zijn. Maar zij hadden de dag er voor anders besloten. Erik was bij zijn ouders. Daar ben ik ook snel heen gegaan om foto’s te maken. Daarna snel weer terug naar Lianne.

Toen was het tijd dat Erik zijn Lianne kon ophalen. Beetje ongemakkelijk en emotioneel voor een aantal mensen die er bij waren. Het bruidspaar stapte in hun eigen auto met chauffeur.

Daarna zijn wij vertrokken naar het Arboretum in Assen voor de fotoreportage. En wat was het genieten. Mooi bruidspaar en mooi weer. In het begin was het nog ongemakkelijk maar al snel ging het super goed.

Na de fotoreportage gingen wij eerst weer naar huis om even bij te komen en te lunchen. Daarna ben ik vertrokken naar Zalencentrum van Veen. Daar werden 100 gasten ontvangen om de ceremonie bij te wonen.

Daarna volgde een receptie met taart buffet. Na de receptie nog even familie foto’s gemaakt en toen was het voor mij afgelopen. Erik en Lianne heel veel geluk samen en het was een prachtige dag met jullie, bedankt dat ik jullie bruidsreportage mocht verzorgen!

6 Comments

 1. Aleid schreef:

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vond het een hele leuke en gezellige dag en ik ga je zeker aanraden! 🙂

 2. Niki Tonkes schreef:

  Lieve Kim

  Geweldig dat jij de reportage hebt gedaan.
  Leuk en ontspannen aanwezig zijn en zoals ik dus nu zie Prachtige foto’s, super.

  Moeder van de bruid

 3. a3ane Tonkes schreef:

  Wooh Prachtige “natuurlijke’ foto’s.
  Prachtig paar….. en compliment voor de fotografe!

 4. Ria van der veen schreef:

  Prachtige reportage.Ik heb er van genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!