Bruids-Trouwreportage

Wat een geweldig nieuws: jullie gaan trouwen, en wat zal dat een fantastische dag gaan worden. Een dag vol van herinneringen!
Een schitterende trouwjurk van jou en een geweldig trouwpak van hem. Familie en vrienden, die jullie een warm hart toedragen. De perfecte locatie waar het huwelijk plaats gaat vinden. De trouwringen met speciale betekenis voor jullie.

En natuurlijk…..het moment waar alles om draait….het uitspreken van de liefde voor elkaar door het  “JA-woord” te geven.

Deze speciale dag zou ik heel graag met jullie meebeleven door alles wat jullie belangrijk vinden vast te leggen in een trouwreportage!

Natuurlijk is het voor jullie belangrijk om te weten hoe ik te werk ga en wat voor persoon ik ben. Om te kijken of ik deze dag vast kan leggen op de foto’s zoals jullie het hebben bedoeld en beleefd. Ik heb een spontaan karakter en mijn manier van werken is ongedwongen. De liefde en plezier staan voor mij voorop, dat zal zeker te zien zijn op de foto’s.

Mocht mijn manier van fotograferen je aanstaan en ben je nieuwsgierig geworden hoe het verder gaat? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. We nemen dan jullie wensen door en ik kan aangeven wat ik voor jullie kan betekenen.
Dit alles zal worden vastgelegd in een op maat gemaakte offerte. Als jullie tegen mij “JA” zeggen, dan volgt een aantal weken voor de trouwdatum een nieuwe afspraak. Ik kom bij jullie thuis om alles in detail te bespreken, we kunnen eventueel ook gezamenlijk de locaties gaan bekijken.

Bekijk de blog voor nog meer voorbeelden!

De voorbereidingen

Ophalen bruid

Ceremonie

Fotoreportage

error: Content is protected !!